Heritage Resort

Het Heritage Resort in Bukit Lawang is een vrij nieuw middenklasse hotel met een centrale ligging. Ideaal voor een bezoek aan de natuur van het Gunung Leuser National Park! Het hotel is gebouwd in 2018 en ligt aan de rivier die langs het dorpje Bukit Lawang stroomt. De kamers van het hotel zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn standaard, superior en deluxe kamers. Alle kamers  zijn voorzien van comfortabele bedden, plafondventilator, waterkoker, koffie & thee, flatscreen televisie en een eigen badkamer. De superior kamers zijn wat ruimer dan de standaard kamers maar hebben dezelfde faciliteiten. De deluxe kamers hebben naast de genoemde faciliteiten ook nog airco en warm water in de badkamer (beide een zeldzaamheid in Bukit Lawang). Sommige deluxe kamers hebben uitzicht op de rivier.

Tot de overige faciliteiten van het hotel behoren onder meer een restaurant met lokale en internationale gerechten, gratis WiFi, roomservice, gemeenschappelijke lounge, wasseretteservice en een activiteitendesk.

 

Locatie: Het Heritage Resort ligt aan de rivier en op loopafstand van het kleine centrum van Bukit Lawang. Vanaf het internationale vliegveld van Medan rijdt u in ongeveer 3 uur naar Bukit Lawang.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels