Rondreis Cambodja

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldreizen door Cambodja. Het zijn rondreizen met de bekende bezienswaardigheden zoals het Angkor Wat tempelcomplex en de hoofdstad Phnom Penh, bijzondere rondreizen Cambodja met kinderen, combinaties met Vietnam of Thailand en rondreizen door Cambodja met de nadruk op avontuur, natuur of juist cultuur. Deze rondreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met het prachtige en ongerepte Cambodja. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte rondreis Cambodja!


 

Over Cambodja

 

Cambodja is een fascinerend land met een rijke geschiedenis die tot duizenden jaren terug gaat. Het land ligt ingeklemd tussen Thailand, Laos en Vietnam en grens in het zuiden aan de Golf van Thailand. Veel mensen zullen een privé rondreis Cambodja boeken vanwege het wereldberoemde Angkor Wat. Dit overweldigend mooie tempelcomplex is enorm en u heeft al gauw twee tot drie dagen nodig om het goed te bekijken. Maar een rondreis Cambodja heeft nog veel meer te bieden! De prachtige stranden en tropische eilandjes van het zuiden zijn nog niet zo toeristisch als die in Thailand. De hoofdstad Phnom Penh is een bijzondere stad in opkomst en een individuele rondreis Cambodja biedt u ook de mogelijk om de natuur in te trekken, waarbij voor het ongerepte noordoosten interessant is met jungle en de machtige Mekong rivier.

 

Waarom een rondreis door Cambodja?

 

Onbekend, maar zeker niet onbemind! Cambodja is wat minder bekend dan zijn buurlanden Thailand en Vietnam. Vaak wordt het land gecombineerd met een rondreis door de regio, maar ook alléén een privé rondreis Cambodja is zeker de moeite waard! Laat u verrassen door de diversiteit, de onbekende plekjes en de altijd vriendelijke bevolking.

 

Een rondreis Cambodja boeken betekent ook veel doen, veel zien en veel variatie in reizen. Maak een fietstocht door Angkor, een tocht per cyclo (fietstaxi) door de hoofdstad Phnom Penh, een avontuur per bamboetrein in Battambang, verken Siem Reap per tuktuk of maak een boottocht over het immense Tonle Sap-meer dat in het midden van het land ligt. Het is juist die variatie die een rondreis Cambodja altijd een succes maakt voor jong en oud!

 

Of u nu een rondreis Cambodja met kinderen zoekt, een individuele rondreis Cambodja met de nadruk op cultuur, avontuur of juist natuur en strand. Bij Original Asia stellen onze reisadviseurs uw reis altijd geheel op maat samen. Uw eigen rondreis Cambodja is dus in uw eigen tempo en perfect afgestemd op uw wensen.