Van Cambodja tot Vietnam

Van Cambodja tot Vietnam is een boeiende en diverse 16-dgs rondreis die het beste van beide landen combineert! Uw reis start in Siem Reap waar u uiteraard het indrukwekkende Angkor Wat tempelcomplex bezoekt. Geniet van de eeuwenoude ruïnes, paleizen en tempels, die op vele plaatsen worden overwoekerd door de jungle. Ook bezoekt u de drijvende dorpjes, het platteland en u ontdekt de echt authentieke keuken van Cambodja bij een lokale familie! De route voert u dan via Battambang en een ritje per bamboetrein naar de hoofdstad Phnom Penh. Tot de hoogtepunten van deze bruisende stad behoren onder meer het prachtige koninklijke paleis en de beruchte Killing Fields.

Vanuit Phnom Penh reist u vervolgens per snelle boot door de Mekong Delta naar Chau Doc, een grensstadje in Vietnam. U maakt een tocht per sampan, een traditioneel bootje, door de kanalen en waterwegen van het Tra Su National Park, u beleeft de kleurrijke drijvende markt van Cai Rang en u overnacht in Can Tho, de grootste stad in de Mekong Delta. Er staat een fietstocht langs de rijstvelden op het programma en daarna vaart en rijdt u verder richting Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Vanuit Ho Chi Minh City brengt u een bezoek aan de Cu Chi Tunnels en een klooster waar u de monniken kunt helpen met de lunch. De rondreis wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie en hiervoor hebben we het gezellige plaatsje Mui Ne uitgekozen, gelegen aan de zuidoostkust van Vietnam.

 

Kortom, voor het ontdekken van de mooiste plekjes van Cambodja, de Mekong Delta en Zuid-Vietnam, kiest u voor de rondreis Van Cambodja tot Vietnam!

bekijk kaart

In 't kort

 • Ontdek Cambodja & Zuid-Vietnam
 • Gevarieerd programma, geheel privé!
 • De indrukwekkende Angkor Wat tempels
 • Ontdek authentiek Cambodja
 • Gemoedelijk Battambang
 • De paleizen van Phnom Penh
 • Door de Mekong Delta
 • Het Tra Su National Park
 • Op de kleurrijke drijvende markt
 • Bruisend Saigon
 • Tropisch genieten aan het strand van Mui Ne

Programma

Dag 1 Het avontuur begint

Dag 2 De drijvende dorpjes

Dag 3 Angkor Wat

Dag 4 Siem Reap

Dag 5 Battambang

Dag 6 De Bamboetrein

Dag 7 Naar Phnom Penh

Dag 8 Ontdek Phnom Penh

Dag 9 De Mekong delta in

Dag 10 Het Tra Su National Park

Dag 11 De drijvende markt

Dag 12 De Cu Chi tunnels

Dag 13 Naar het strand

Dag 14 -15Tropisch genieten

Dag 16 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Door de rijstvelden!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk