Cambodja Rondreis en Strand

De 16-dgs vakantie Cambodja Rondreis en Strand is een prachtige route met de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja en een verblijf op het paradijselijke eiland Koh Rong. U ziet de tempels van het Angkor complex, het echte leven in Cambodja ontdekt u tijdens een bezoek aan een rijstboer, u gaat naar Battambang en maakt een fietstocht door de omgeving. Naast met de bekende highlights van Phnom Penh staat er ook een streetfoodtour op het programma. We plannen een heerlijke strandvakantie op het eilandje Koh Rong. Op de terugweg naar Phnom Penh is er nog een laatste stop Kampot waar u  het zuiden van Cambodja leert kennen. Kortom, een ideale kennismaking met het voor veel toeristen nog onbekende Cambodja!

 

HOE ZIET DE 16-DGS CAMBODJA RONDREIS EN STRAND ERUIT?

De rondreis start in Siem Reap, de uitvalsbasis voor een bezoek aan het enorme Angkor Wat tempelcomplex. We trekken een dag uit om deze tempels te verkennen. Ook brengt u een bezoek aan het platteland rond Siem Reap. De route gaat dan naar het gemoedelijke Battambang. Een rustig gelegen stadje waar u het echte Cambodja leert kennen. Op het programma staat onder meer een fietstocht door de omgeving. De volgende stop is Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Hier ziet u het koninklijk paleis, de beruchte Killing Fields en in de avond is er een streetfoodtour en traditionele dansvoorstelling. Hiervandaan reist u naar Sihanoukville en het paradijselijke eilandje Koh Rong voor een strandvakantie. De reis eindigt met een bezoek aan Zuid-Cambodja met Kampot, het kuststadje Kep en een boottocht over de Preaek Tuek Chhu rivier.

 

Kies voor een reis naar Cambodja op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de 16-dgs Cambodja Rondreis en Strand, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze culturele reis behoren onder meer:

  • Indrukwekkend Angkor Wat
  • Authentiek Cambodja
  • Tussen de rijstvelden
  • Fietsen door Battambang
  • Heerlijke Streetfoodtour
  • Verken Phnom Penh per tuktuk
  • Paradijselijk Koh Rong
  • Kampot Countryside
  • Boottocht over de rivier

Programma

Dag 1 Welkom in Cambodja

Dag 2 Verken Angkor Wat

Dag 3 De Rijstvelden in

Dag 4 Siem Reap

Dag 5 Naar Battambang

Dag 6 Fietsen

Dag 7 Streetfoodtour

Dag 8 Per Tuktuk

Dag 9 Traditioneel Phnom Penh

Dag 10 Naar het strand

Dag 11 -12Tropisch genieten

Dag 13 Naar Kampot

Dag 14 Kampot & Kep

Dag 15 De rivier op

Dag 16 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek het ongerepte Cambodja"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk