Rondreis Cambodja Highlights

De 13-dgs rondreis Cambodja Highlights is een prachtige rondreis met de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Cambodja. U ziet de tempels van het Angkor complex, het echte leven in Cambodja ontdekt u bij het bezoek aan een rijstboer, u gaat naar Battambang en u maakt een fietstocht door de omgeving. Samen met de bekende highlights van Phnom Penh staat er ook een streetfoodtour op het programma en in Kampot leert u het zuiden van Cambodja kennen. Kortom, een ideale kennismaking!

 

HOE ZIET DE 13-DGS RONDREIS CAMBODJA ERUIT?

De rondreis start in Siem Reap, de uitvalsbasis voor een bezoek aan het enorme Angkor Wat tempelcomplex. We trekken een dag uit om deze tempels te verkennen. Ook brengt u een bezoek aan het platteland rond Siem Reap. De route gaat dan naar het gemoedelijke Battambang. Een rustig gelegen stadje waar u het echte Cambodja leert kennen. Op het programma staat onder meer een fietstocht door de omgeving. De volgende stop is Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Hier ziet u het koninklijk paleis, de beruchte Killing Fields en in de avond is er een streetfoodtour en traditionele dansvoorstelling. De reis eindigt met een bezoek aan Zuid-Cambodja met Kampot, het kuststadje Kep en een boottocht over de Preaek Tuek Chhu rivier.

 

Kies voor een reis naar Cambodja op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de 13-dgs Rondreis Cambodja Highlights, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze culturele reis behoren onder meer:

  • Indrukwekkend Angkor Wat
  • Authentiek Cambodja
  • Tussen de rijstvelden
  • Fietsen door Battambang
  • Heerlijke Streetfoodtour
  • Verken Phnom Penh per tuktuk
  • Kampot Countryside
  • Boottocht over de rivier

Programma

Dag 1 Welkom in Cambodja

Dag 2 Verken Angkor Wat

Dag 3 De rijstvelden in

Dag 4 Siem Reap

Dag 5 Naar Battambang

Dag 6 Fietsen

Dag 7 Streetfoodtour

Dag 8 Ontdek Phnom Penh

Dag 9 Traditioneel Cambodja

Dag 10 Naar Kampot

Dag 11 Kampot & Kep

Dag 12 Bootman Bjorn

Dag 13 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek het échte Cambodja!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk