Hotels Cambodja

Saracen Bay Resort

Het Saracen Bay Resort is een fraai resort, met bungalows liggen verspreid over een wit strand. Dit is tropisch genieten in de beste Cambodja-stijl!

Mary Beach Hotel

Het Mary Beach Hotel is een fraai 4-sterren resort, gelegen aan het strand van Otres Beach in Sihanoukville.

Navutu Dreams

Navutu Dreams Resort is een kleinschalig, 5-sterren boutique hotel en de ideale keuze voor een bezoek aan Angkor Wat in stijl!

Vanaf
€12 p.p.

Golden River Hotel

Het Golden River Hotel ligt aan de oevers van de Sekong rivier en is een prima middenklasse hotel met 50 kamers, ingericht in de lokale Khmer stijl.

Vanaf
€12 p.p.

Tree Top Ecolodge

De Tree Top Ecolodge is een belevenis op zich. De eenvoudige lodge bestaat uit houten loopplanken die naar bungalows op palen met rieten daken leiden.

Vanaf
€13 p.p.

Khemara Battambang I Hotel

Khemara Battambang I Hotel is een goed middenklasse hotel met 137 kamers. Het Khemara Battambang I Hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten.

Vanaf
€13 p.p.

Golden Mango Inn

De Golden Mango Inn is een charmant hotelletje. Door zijn vriendelijke staf en uitstekende service is de Golden Mango Inn al jaren een van onze favorieten.

Vanaf
€14 p.p.

Mondulkiri Hotel

Het Mondulkiri Hotel is een goed middenklasse hotel met 65 kamers in diverse types. Het hotel biedt de keuze uit deluxe kamers, suites en bungalows.

Vanaf
€14 p.p.

Orchidee Guesthouse

Het Orchidee Guesthouse is een charmant hotelletje, gebouwd in Frans-koloniale stijl. Het hotel telt 73 comfortabele kamers gelegen in vier gebouwen.