Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Van Yogya tot Bali.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€26 p.p.

Rumah Dharma

Rumah Dharma is gelegen tussen de rijstvelden en vlakbij de beroemde Borobudur tempel. De fraaie kamers en prima service maken dit hotel tot een favoriet!

Vanaf
€35 p.p.

Saraswati Hotel

Het Saraswati Hotel is een schitterend boutique hotel dat haar gasten naast een luxe verblijf een kennismaking biedt met lokale historie, kunst en cultuur.

Vanaf
€27 p.p.

Yogyakarta Plaza Hotel

Het Yogyakarta Plaza Hotel is een prima middenklasse hotel dat een ideale uitvalsbasis vormt voor een bezoek aan de stad Yogyakarta.

Vanaf
€35 p.p.

Hotel The Phoenix

Hotel The Phoenix is een historisch hotel en een koloniaal monument uit 1918. Het is een uitstekend hotel, gelegen nabij het populaire Malioboro district.

Vanaf
€27 p.p.

Lava View Lodge

De Lava View Lodge ligt op een unieke locatie; het hotel ligt in de heuvels en kijkt uit op de indrukwekkende Bromo vulkaan en de omringende zandvlaktes.

Vanaf
€50 p.p.

Jiwa Jawa Resort

Het Jiwa Jawa Resort (voormalig Java Banana Hotel) is een uitstekend kleinschalig middenklasse hotel en een van de weinige echt goede hotels rond de bekende Bromo vulkaan.

Vanaf
€14 p.p.

Kalibaru Cottages

Het Kalibaru Cottages is een charmant middenklasse hotel in een fraaie omgeving. Het hotel is gebouwd in cottagestijl en telt 60 kamers.

Vanaf
€19 p.p.

Rumah Kita

Rumah Kita betekent letterlijk 'ons huis'. Het is een fraaie villa in koloniale stijl, gelegen in het Kalibaru in Oost-Java. Ideaal voor uw Java rondreis.