Jiwa Jawa Resort

Natuur

Het Jiwa Jawa Resort (voormalig Java Banana Hotel) is een uitstekend kleinschalig middenklasse hotel en een van de weinige echt goede hotels rond de bekende Bromo vulkaan. De kamers liggen in laagbouw en het is een eco-vriendelijk hotel dat gebouwd is met voornamelijk natuurlijke materialen. Door het hele hotel en op de kamers vindt u prachtige foto’s van de Bromo vulkaan en de omgeving.

De kamers zijn smaakvol ingericht met houten vloeren en wanden en zijn uitgerust met alle gemakken die u van een goed hotel mag verwachten. De kamers zijn voorzien van een smaakvol interieur, LCD-televisie, badkamer met douche. Er is geen airconditioning omdat het op de grote hoogte waarop het hotel zich bevind nooit heel erg warm is.

Tot de hotelfaciliteiten van het Jiwa Jawa Resort behoren een restaurant, cafe, terras, fraaie tuinen, een galerij, fietsverhuur en tourdesk. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

Ligging: Het Jiwa Jawa Resort ligt vlakbij de Bromo vulkaan, in het plaatsje Probolinggo. Vanaf het hotel kunt de bekende sunrise jeeptour starten.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels