Bouwstenen Java
Vanaf
€95 p.p.

Sukamade Schildpadden

De 2-dgs Sukamade Schildpadden tour is een mooie aanvulling op uw reis door Java. U bezoekt het strand waar de schildpadden aan land komen om eieren te leggen.

Vanaf
€315 p.p.

Bezoek Yogyakarta

Yogyakarta is een geliefde bestemming om te combineren met een Bali-reis. Speciaal hiervoor hebben we de 5-dgs bouwsteen Bezoek Yogyakarta samengesteld.

Vanaf
€325 p.p.

Van Java naar het Strand

Waar veel rondreizen over Java eindigen met enkel een strandvakantie op Bali, biedt de 7-dgs bouwsteen Van Java naar het Strand u de perfecte kennismaking met het schitterende Bali!

Vanaf
€395 p.p.

Yogya en de Bromo

Voor wie een korte reis naar Java zoekt of voor degene die op ziet tegen lange reisdagen, hebben hebben we de 5-dgs bouwsteen Yogya en de Bromo samengesteld.

Vanaf
€595 p.p.

Van Yogya tot Bali

Van Yogya tot Bali is een schitterende 7-dgs reis door Midden- en Oost-Java. U start in Yogyakarta en via de Bromo en Oost-Java reist u naar Bali.

Vanaf
€645 p.p.

Vulkanen en Schildpadden

De 8-dgs bouwsteen Vulkanen en Schildpadden is een prachtige reis van Yogyakarta tot Bali. De reis focust vooral op de schitterende natuur van Oost-Java.

Vanaf
€695 p.p.

Java Rondreis

De 10-dgs reis Java Rondreis is een ideale kennismaking met het fascinerende Java. Met onder meer de Borobudur-tempel en de spectaculaire zonsopkomst bij de Bromo vulkaan.

Vanaf
€745 p.p.

Van Jakarta tot Surabaya

De 10-dgs bouwsteen Van Jakarta tot Surabaya is de ideale reis om uw bezoek aan Indonesië mee te verrijken. Goed te combineren met Sulawesi, Sumatra of Bali.

Vanaf
€855 p.p.

Oost Java in Stijl

De 8-dgs bouwsteen Oost-Java in Stijl is een luxe reis in een rustig tempo van Oost-Java naar Bali. De perfecte keuze voor een huwelijksreis die uit meer bestaat dan alleen strand.

Vanaf
€895 p.p.

Gezinsreis Java

Zoals de naam al aangeeft is onze 13-dgs Gezinsreis Java speciaal samengesteld voor de perfecte gezinsvakantie op Java. Een prachtige reis voor jong en oud!

Vanaf
€989 p.p.

Van Theevelden tot Vulkanen

Van Theevelden tot Vulkanen is een schitterende 15-dgs privérondreis is een rustig tempo. Ideaal als u wat langer de tijd heeft om het fraaie Java te bekijken.