Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Java

Vanaf
€14 p.p.

Kalibaru Cottages

Het Kalibaru Cottages is een charmant middenklasse hotel in een fraaie omgeving. Het hotel is gebouwd in cottagestijl en telt 60 kamers.

Vanaf
€15 p.p.

Hotel Happy Valley

Hotel Happy Valley is een charmant, kleinschalig middenklasse hotel boven op een heuvel in landelijk Bogor. Vanaf het hotel kijkt u uit op de fraaie vallei.

Vanaf
€16 p.p.

Agrowisata Malabar

Het Ijen Cliff Resort is een goed hotel en een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de machtige Ijen vulkaan. Het resort telt diverse cottages.

Vanaf
€17 p.p.

Rumah Senang

Rumah Senang betekent letterlijk ‘Huis waarin je je prettig voelt’ en dat is precies wat het is. Het is een fraaie villa, gelegen in oostelijk Java.

Vanaf
€18 p.p.

Sukuh Cottage

Sukuh Cottage is een middenklasse hotel in bungalowstijl, gelegen in de Lawo Mountains. De cottages & het restaurant liggen verspreid in een tropische tuin.

Vanaf
€18 p.p.

Kresna Hotel

Het Kresna Hotel is een goed middenklasse hotel en al jaren de beste keuze voor een bezoek aan Wonosobo en het bekende Dieng-plateau.

Vanaf
€19 p.p.

Favehotel LTC Glodok

Het Favehotel LTC Glodok is een uitstekend en modern middenklasse hotel. Het hotel telt 203 fraai ingerichte kamers en het wordt gerund door de bekende Aston-keten.

Vanaf
€19 p.p.

Rumah Batu Villa

Het Rumah Batu Villa is een bijzonder hotel dat u graag laat kennis maken met de essentie van kunst, natuur en het historische erfgoed van de regio.

Vanaf
€19 p.p.

Rumah Kita

Rumah Kita betekent letterlijk 'ons huis'. Het is een fraaie villa in koloniale stijl, gelegen in het Kalibaru in Oost-Java. Ideaal voor uw Java rondreis.