Hotels Java

Vanaf
€14 p.p.

Kalibaru Cottages

Het Kalibaru Cottages is een charmant middenklasse hotel in een fraaie omgeving. Het hotel is gebouwd in cottagestijl en telt 60 kamers.

Vanaf
€15 p.p.

Hotel Happy Valley

Hotel Happy Valley is een charmant, kleinschalig middenklasse hotel boven op een heuvel in landelijk Bogor. Vanaf het hotel kijkt u uit op de fraaie vallei.

Vanaf
€16 p.p.

Agrowisata Malabar

Het Ijen Cliff Resort is een goed hotel en een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de machtige Ijen vulkaan. Het resort telt diverse cottages.

Vanaf
€17 p.p.

Rumah Senang

Rumah Senang betekent letterlijk ‘Huis waarin je je prettig voelt’ en dat is precies wat het is. Het is een fraaie villa, gelegen in oostelijk Java.

Vanaf
€18 p.p.

Sukuh Cottage

Sukuh Cottage is een middenklasse hotel in bungalowstijl, gelegen in de Lawo Mountains. De cottages & het restaurant liggen verspreid in een tropische tuin.

Vanaf
€18 p.p.

Kresna Hotel

Het Kresna Hotel is een goed middenklasse hotel en al jaren de beste keuze voor een bezoek aan Wonosobo en het bekende Dieng-plateau.

Vanaf
€19 p.p.

Rumah Kita

Rumah Kita betekent letterlijk 'ons huis'. Het is een fraaie villa in koloniale stijl, gelegen in het Kalibaru in Oost-Java. Ideaal voor uw Java rondreis.

Vanaf
€19 p.p.

Tlogo Plantation Resort

Het Tlogo Plantation Resort is een kleinschalig hotel gelegen op een voormalige koloniale plantage in Centraal Java. Ideaal om helemaal tot rust te komen.

Vanaf
€19 p.p.

Puri Artha Hotel

Het Puri Artha Hotel is een charmant middenklasse hotel in typisch Indonesische stijl. De 70 kamers liggen in laagbouw rond een fraaie tropisch tuin en zijn ingericht met veel Javaanse en Balinese details.