Hotels Java

Grand Harvest Resort

Het Grand Harvest Resort is een goed 4-sterren hotel, gunstig gelegen in Banyuwangi, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een bezoek aan Oost-Java!

Varna Culture Hotel

Het Varna Culture Hotel is een kleinschalig boutique hotel gelegen in het centrum van de stad Surabaya.

Grand Savero Bogor

Het Grand Savero Bogor Hotel is een stijlvol 4-sterren hotel in koloniale stijl, gunstig gelegen in het centrum van Bogor.

Vanaf
€14 p.p.

Kalibaru Cottages

Het Kalibaru Cottages is een charmant middenklasse hotel in een fraaie omgeving. Het hotel is gebouwd in cottagestijl en telt 60 kamers.

Vanaf
€15 p.p.

Hotel Happy Valley

Hotel Happy Valley is een charmant, kleinschalig middenklasse hotel boven op een heuvel in landelijk Bogor. Vanaf het hotel kijkt u uit op de fraaie vallei.

Vanaf
€16 p.p.

Agrowisata Malabar

Het Ijen Cliff Resort is een goed hotel en een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de machtige Ijen vulkaan. Het resort telt diverse cottages.

Vanaf
€17 p.p.

Rumah Senang

Rumah Senang betekent letterlijk ‘Huis waarin je je prettig voelt’ en dat is precies wat het is. Het is een fraaie villa, gelegen in oostelijk Java.

Vanaf
€18 p.p.

Sukuh Cottage

Sukuh Cottage is een middenklasse hotel in bungalowstijl, gelegen in de Lawo Mountains. De cottages & het restaurant liggen verspreid in een tropische tuin.

Vanaf
€18 p.p.

Kresna Hotel

Het Kresna Hotel is een goed middenklasse hotel en al jaren de beste keuze voor een bezoek aan Wonosobo en het bekende Dieng-plateau.