Excursies Java
Jakarta Stadstour

U maakt privé-tour langs de highlights van de wereldstad Jakarta. U ziet de oude haven Sunda Kelapa, het historische deel van Batavia en het nationale museum.

Taman Mini Indonesia Indah

Taman Mini Indonesia Indah is een mooi park waarin men de markante gebouwen en tempels vanuit heel Indonesië heeft nagebouwd.

Tangkuban Perahu vulkaan

U brengt een bezoek aan de Tangkuban Perahu vulkaan en de Ciater warmwaterbronnen. Dit is een actieve vulkaan die 30km ten noorden van Bandung ligt.

De Green Canyon

Voor de natuurliefhebber is een bezoek aan de Green Canyon een must. U ziet hoe de Green Canyon aan zijn naam komt; het water is namelijk felgroen!

Yogyakarta en de Prambanan

Vandaag bezichtigt u Yogyakarta en de Prambanam tempels. Deze mooie stad wordt ook wel het culturele hart van Java genoemd.

De Bromo Vulkaan

Deze spannende excursie voert u naar het uitkijkpunt en de krater van de Bromo vulkaan. De Bromo Vulkaan is een absoluut hoogtepunt van uw bezoek aan Java!

De tuinen van Bogor

De tuinen van Bogor werden aangelegd in 1817 en tot op de dag van vandaag is het de belangrijkste botanische tuin van Indonesië.

De Puncak Pass

Wanneer u naar Bandung reist, is de snelweg de snelste route. Veel mooier is echter de route via de Puncak Pass, golvend berglandschap vol theevelden.

Het Dieng-Plateau

Het Dieng-plateau is een hoogvlakte op 2.300 meter hoogte in Centraal-Java, bekend vanwege de hindoetempels uit de 8e eeuw, de zwavelbronnen en geisers.

Per trein naar Yogyakarta

Per trein naar Yogyakarta voert u van Bandung via de bekende route per trein naar Yogyakarta. Een prachtige rit in de 1e klasse, langs rijstvelden en bergen.

De Borobudur

De Borobudur is een indrukwekkende boeddhistische tempel die eeuwenlang verborgen heeft gelegen onder vulkanisch as en begroeiing.

Candi Sukuh

De Candi Sukuh Tempel is een bijzondere tempel, gebouwd in een totaal andere stijl dan andere tempels, doet ze eerder denken aan een Maya tempel uit Mexico.

Ijen Vulkaan

De Ijen vulkaan is een indrukwekkende vulkaan met een prachtig kratermeer waar zwavel wordt gewonnen. Ontdek de Ijen Vulkaan met Original Asia!

Blue Flame Trekking

Het doel van de nachtelijke Blue Flame Trekking is om de prachtige blauwe vlammen van het ontbrandende zwavel in de krater van de Ijen vulkaan te zien.