Rondreis Java

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldreizen door Java en combinaties van Java met de omringende eilanden. Het zijn rondreizen met de bekende highlights, bijzondere rondreizen en rondreizen door Java met de nadruk op natuur, avontuur of juist cultuur. Deze zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met het schitterende Java. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte Java rondreis!
Vanaf
€1055 p.p.

Java Adventure

De 15-dgs rondreis Java Adventure is een van onze favoriete reizen door Java. Een spannende en avontuurlijke reis boordevol bekende en onbekende highlights!

Vanaf
€1125 p.p.

Original Java en Bali

Original Java en Bali is een luxe 18-dgs privé-rondreis van Yogyakarta tot Bali. Een schitterende reis in een rustig tempo en genieten in luxe boutique hotels!

Vanaf
€1195 p.p.

Java Heritage

Java heeft een rijke historie: Van tempels van de oude hindoe-rijken tot de plantages van de Hollands-koloniale tijden. Met onze 15-dgs rondreis Java Heritage ziet u het allemaal!

Vanaf
€1195 p.p.

Familiereis door Indonesië

Onze Rondreis Java en Bali met Kinderen is een actieve gezinsreis voor jong en oud! Een rustig reistempo, verblijf in familiekamers en de mooiste plekjes!

Vanaf
€1375 p.p.

Van Java tot Lombok

Zoals de naam al zegt, reist u bij de 20-dgs rondreis Van Java tot Lombok over Java, Bali en Lombok. U reist door Oost-Java, Bali, Lombok en de Gili Eilanden!

Vanaf
€1475 p.p.

Original Indonesie Rondreis

Ontdek het schitterende regenwoud van Sumatra, de cultuur van Java en mooiste plekjes en stranden van Bali met onze Original Indonesie Rondreis!

Vanaf
€1595 p.p.

Essential Indonesia

Onze 22-dgs Rondreis Essential Indonesia is een rondreis door Java, Sulawesi en Bali. Geheel privé met eigen gids en inclusief alle hoogtepunten.

Vanaf
€1835 p.p.

Luxe rondreis Indonesië

Onze 20-dgs Luxe Rondreis Indonesië: Geheel in stijl en in optimaal comfort reist u in een rustig tempo door Java en Bali. Fraaie hotels en de mooiste plekjes!Over Java

 

Java is het dichtstbevolkte eiland van Indonesië en u vindt hier de hoofdstad Jakarta. Het eiland is ruim driemaal zo groot als Nederland en telt maar liefst 145 miljoen inwoners. Een rondreis Java is voor veel reizigers de eerste kennismaking met Indonesië. U vindt er dan ook de bekende grote bezienswaardigheden zoals de Borobudur tempel, de Bromo vulkaan en de Prambanan tempels. Ook de rijke geschiedenis die Java met Nederland deelt, is nog goed zichtbaar in steden als Bandung, Malang, het historische deel van Jakarta en op de theeplantages.

Naast een fascinerende cultuur en historie is er op Java ook een prachtige natuur te vinden. Van de ruige stranden van de zuidkust tot diverse nationale parken en tal van vulkanen en warmwaterbronnen. Vooral in het oosten van Java vindt u prachtige plantages, de bekende Bromo vulkaan en ook de Ijen vulkaan is een bijzonder uitstapje. U kunt hier een trekking maken naar de krater, waar de lokale bevolking nog op traditionele wijze de gele zwavel wint. Juist deze combinatie van cultuur en natuur maakt een individuele rondreis Java tot een gevarieerde vakantiebestemming.

 

Waarom een rondreis Java?

 

Een individuele rondreis Java betekent veel zien en ervaren. Uiteraard wordt het programma altijd afgestemd op uw wensen, zodat u rondreist in uw eigen tempo. Een rondreis Java start meestal in Jakarta of in Yogyakarta. Vanaf Jakarta reist u over heel Java, vaak met Bali als eindbestemming. Reist u van Jakarta naar Surabaya, dan is de privé rondreis Java goed te combineren met een rondreis Sulawesi of Kalimantan. De reis starten vanuit Yogyakarta is ideaal voor een rondreis Java met kinderen of voor wanneer u wat minder tijd heeft voor een rondreis Java en Bali. Vanuit Yogyakarta is de reis naar Bali een stuk korter dan vanuit Jakarta, maar u ziet nog steeds de belangrijkste bezienswaardigheden van Java, waardoor dit een prima oplossing is.

Op zoek naar een huwelijksreis Java of een rondreis Java met kinderen? Ook dan bent u bij Original Asia aan het juiste adres! Een Java vakantie is geschikt wanneer de kinderen wat ouder zijn omdat Java altijd wat langere reisdagen kent dan bijvoorbeeld een vakantie op Bali. We passen de reis dan aan door een rustig tempo aan te houden en kindvriendelijke hotels te adviseren. Voor een huwelijksreis naar Java combineren we graag de bekende highlights met bijzondere plekjes en luxe boutique hotels. Altijd privé en helemaal verzorgd, zodat u samen optimaal kunt genieten van uw honeymoon.