Excursies Avontuur
Tangkuban Perahu vulkaan

U brengt een bezoek aan de Tangkuban Perahu vulkaan en de Ciater warmwaterbronnen. Dit is een actieve vulkaan die 30km ten noorden van Bandung ligt.

Kitulgala Rafting

Kitulgala is een mooie streek in de bergen, nabij Nuwara Eliya. Deze streek staat bekend om haar prachtige natuur en de Kitulgala Rafting excursie.

Adams Peak

Het doel van de Adams Peak trekking is om bij zonsopkomst op de top aan te komen. Het is een flinke klim, maar de doorzetter wordt beloond met een spectaculair uitzicht!

Vanaf
€45 p.p.

White Water Rafting

Een spectaculaire White Water Rafting tocht over de Telega Waja River door steile kloven, langs watervallen en rijstvelden.

Vanaf
€55 p.p.

Rainforest Kayaking

Rainforest Kayaking is een bezoek aan het regenwoud zoals het hoort: over de rivieren per kajak! Een spannend avontuur door een van de mooiste gebieden rond Kuching.

Vanaf
€62 p.p.

Kajakken en Orang-oetans

De excursie Kajakken en Orang-oetans is een aanrader voor natuurliefhebbers! U bezoekt eerst het Semenggoh Wildlife Centers en hierna maakt u een kanotocht door het regenwoud.

Vanaf
€70 p.p.

Zwemmen met Dolfijnen op Bali

Op Serangan Island in het zuiden van Bali heeft u de unieke kans om te zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf
€70 p.p.

Mount Batur Sunrise Trekking

Bij deze 'Mount Batur Sunrise Trekking' is het doel om bij zonsopkomst op de top van Batur vulkaan te staan. Uw beloning is een onvergetelijk uitzicht!

Vanaf
€85 p.p.

Mount Lesong Trekking

De Mount Lesong trekking is de ideale excursie sportieve reizigers. De trekking duurt 5 uur en voert u naar een schitterend natuurgebied.