Mount Lesong Trekking

Avontuur

De Mount Lesong trekking is de ideale excursie voor natuurliefhebbers en sportieve reizigers. In het hart van Bali vindt u een nog ongerept gebied met bergen, vulkanen en regenwoud. In dit prachtige natuurgebiedt maakt u een trekking naar de Mount Lesong. Dit is een redelijk pittige trekking die u naar de Naga Loka krater voert. Via een route van drie uur door een dicht regenwoud bereikt u de top. Hiervandaan heeft u een mooi uitzicht over Naga Loka kratermeer en ook op de Tamblingan en Buyan meren. Via een andere route daalt u weer af tot u bij het Tamblingan meer bent. Hier kunt u kanoën of rond het meer wandelen. Daarna wordt u naar het basiskamp van de trekkingsorganisatie gebracht. In het kamp kunt u warm douchen en er is een late lunch/vroeg diner inbegrepen. De hele trekking duurt 5 uur en qua zwaarte gemiddeld te noemen.

Deze excursie boeken of bewaren?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of wilt u deze excursie meenemen contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare excursies

Vanaf
€70 p.p.

Mount Batur Sunrise Trekking

Bij deze 'Mount Batur Sunrise Trekking' is het doel om bij zonsopkomst op de top van Batur vulkaan te staan. Uw beloning is een onvergetelijk uitzicht!

Vanaf
€58 p.p.

Natuurlijk Bali

Vandaag gaat u op pad en bezoekt u het fraaie platteland van Bali met de excursie 'Natuurlijk Bali'. U ziet de mooiste rijstvelden van Bali.