Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Bouwstenen Avontuur
Knuckles Range Trekking

De 6-dgs Knuckles Range Trekking is een pittige en spannende trekking van 6 dagen. Kortom, een uitdaging voor de avontuurlijke reiziger!

Vanaf
€75 p.p.

Mae Taeng Trekking

De 3-dgs Mae Taeng Trekking is een spannend programma met trekkings door de jungle, een olifantenrit en een tocht per bamboevlot!

Vanaf
€105 p.p.

De Cham Islands

De Cham Islands vormen een beschermd natuurgebied voor de kust van Hoi An. Geniet van zon, zee en strand en bezoek ze met onze 2-dgs bouwsteen!

Vanaf
€185 p.p.

Sang Giri Tented Safari

Beleef Bali op een unieke manier in het Sang Giri Tented Rainforest Resort! Met deze 3-dgs Sang Giri Tented Safari tour verblijft u in het prachtige Jatiluwih.

Vanaf
€190 p.p.

Khao Sok Adventure

De 3-dgs bouwsteen Khao Sok Adventure is een spannende jungletocht door het Khao Sok National Park, gelegen in het zuiden van Thailand.

Vanaf
€225 p.p.

Sapa Trekking

De 4-dgs Sapa trekking voert u vanuit Hanoi naar het bergstadje Sapa in het noorden van Vietnam. Sapa is een echte aanrader voor wandelliefhebbers.

Vanaf
€225 p.p.

River Kwai Explorer

River Kwai Explorer is een 3-dgs bouwsteen die u vanuit Bangkok naar het fraaie Kanchanaburi voert, bekend vanwege de beroemde burg en de mooie natuur.

Vanaf
€265 p.p.

Komodo National Park

Het doel van de 3-dgs bouwsteen Komodo National Park is het spotten van de beroemde Komodo-varaan, het toproofdier op deze ongerepte eilanden.

Vanaf
€290 p.p.

Eiland hoppen

Met de 7-dgs bouwsteen 'Eiland-hoppen op Bali en Lombok' bezoekt u zowel de Gili Eilanden als Nusa Lembongan. Een must voor zee- en strandliefhebbers!

Vanaf
€295 p.p.

Halong Bay Explorer

Voor degene die van een actief programma houdt en ver van het massatoerisme wil blijven, hebben we de 3-dgs bouwsteen Halong Bay Explorer samengesteld.

Vanaf
€299 p.p.

Rinjani Trekking

De Rinjani Trekking is avontuurlijke en pittige trekking naar de top van de op een na hoogste vulkaan van Indonesië. Een prachtige natuur, overnachten in tenten en als beloning een schitterend uitzicht!

Vanaf
€330 p.p.

Ontdek Tanjung Puting

De 3-dgs bouwsteen Ontdek Tanjung Puting is een mooie kennismaking met de orang-oetans in de schitterende natuur van Kalimantan.

Vanaf
€380 p.p.

Pu Luong en Mai Chau

Vanuit Hanoi reist u naar Pu Luong en Mai Chau voor een mooie fietstocht door de natuur: langs groene wouden, valleien en rijstterrassen.

Vanaf
€380 p.p.

That Jungle Feeling

That Jungle Feeling is een prachtige 3-dgs privé-bouwsteen met de befaamde River Kwai, drijvende bungalows, de jungle en een luxe tentenkamp!

Vanaf
€439 p.p.

Kerinci Seblat National Park

Onze 5-dgs bouwsteen Kerinci Seblat National Park is samengesteld als aanvulling op uw rondreis door Sumatra en voert u naar het ongerepte Kerinci Seblat National Park.

Vanaf
€465 p.p.

Flores Rondreis

Met onze 8-dgs Flores Rondreis leert u het fascinerende en ongerepte eiland Flores kennen. Een prachtige aanvulling op uw reis door Indonesië!

Vanaf
€480 p.p.

Mount Kinabalu Trekking

Het doel van de 3-dgs Mount Kinabalu Trekking is om bij zonsopkomst de top van de hoogste berg van Zuidoost-Azië te bereiken, een ongelooflijke ervaring!

Vanaf
€510 p.p.

Avontuurlijk Sarawak en Mulu

Ontdek de natuur van Borneo met de 8-dgs bouwsteen Avontuurlijk Sarawak en Mulu. Ga diep de jungle in, overnacht in een longhouse en verken de grotten van Mulu.

Vanaf
€625 p.p.

Minirondreis Flores

Onze 6-dgs Minirondreis Flores is een compacte rondreis over Flores en de Komodo Eilanden. Ideaal om te combineren met uw vakantie naar Bali!

Vanaf
€625 p.p.

Het Avontuurlijke Zuiden

Speciaal voor de actieve reiziger en de natuurliefhebber heeft Original Asia deze spannende 5-dgs bouwsteen door het ongerepte en ruige Zuid-Cambodja samengesteld.

Vanaf
€635 p.p.

Sumatra Adventure

Sumatra Adventure is prachtige, 7-dgs reis en een waar avontuur door de jungle van Sumatra met orang-oetans, olifanten, rafting en nog veel meer!

Vanaf
€675 p.p.

Sportief Bali

Is dagenlang op het strand of het eindeloos bekijken van tempels niets voor u? Dan is onze spannende 10-dgs reis 'Sportief Bali' de perfecte oplossing!

Vanaf
€699 p.p.

Flores en de Komodo Eilanden

Onze 7-dgs bouwsteen Flores en de Komodo Eilanden laat u op perfecte wijze kennis maken met de ongerepte Kleine Soenda Eilanden.

Vanaf
€770 p.p.

Avontuurlijk Toraja

Voor de liefhebbers van actie en avontuur hebben we de 6-dgs bouwsteen Avontuurlijk Toraja samengesteld, een prachtige en spannende rondreis door Zuid-Sulawesi!

Vanaf
€795 p.p.

Ongerept Natuurlijk

Onze 11-dgs bouwsteen Ongerept Natuurlijk is speciaal samengesteld voor de natuurliefhebber. Ontdek Bukit Lawang, Tangkahan en Ketambe!

Vanaf
€825 p.p.

Borneo Highlights

Voor wie alles van Borneo wil zien hebben we deze schitterende 11-dgs reis Borneo Highlights samengesteld, een mooie mix van de natuur en cultuur van Sabah en Sarawak!

Vanaf
€865 p.p.

Sumatra Jungle Experience

De 11-dgs bouwsteen Sumatra Jungle Experience is een avontuurlijke reis langs de mooiste plekjes van het Gunung Leuser National Park en het befaamde Toba-meer.

Vanaf
€1155 p.p.

Toraja en Togian

De 12-dgs reis Toraja en Togian voert u van Makassar naar de Togian Eilanden. Een fascinerende reis naar een deel van Indonesië waar maar weinig toeristen komen.

Vanaf
€1380 p.p.

Borneo Adventure

Met de 12-dgs Borneo Adventure ontdekt u de ongerepte jungles en paradijselijke eilandjes van Maleisisch Borneo! Een avontuurlijke rondreis voor de actieve reiziger!