Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Avontuur

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.

Phong Nha Lake House

Het Phong Nha Lake House is een uitstekende keuze voor een comfortabel verblijf in Phong Nha, als uitvalsbasis voor het vlakbij gelegen, gelijknamige Phong Nha Ke Bang National Park.

Cubadak Paradiso Village

Op een schitterend tropisch eiland vindt u het Cubadak Paradiso Village. Dit prachtige resort in bungalowstijl is het het enige hotel op het eiland.

Prince John Dive Resort

Het Prince John Dive Resort is een prachtig bungalowresort dat uitkijkt over het turquoise water van de baai van Palu. Het resort telt 15 fraaie bungalows.

Jayakarta Suites Komodo Flores

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het perfecte verblijf voor uw bezoek aan de Komodo Eilanden!

Mulu Village Guesthouse

Het Mulu Village Guesthouse is een gezellig guesthouse gelegen in het Mulu National Park. U bevindt zich hier in het hart van de jungle van Borneo.

Dream Cliff Mountain Resort

Het Dream Cliff Mountain Resort is een schitterend boutique hotel dat bestaat uit zeven bungalows met een onvergetelijk uitzicht over de bergen en heuvels!

Tor Sibohi Nauli Hotel

Het Tor Sibohi Nauli Hotel is gelegen tussen het Toba-meer en de stad Bukittinggi. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit op de omringende bergen.

Tangkoko Dove Villa

Het Tangkoko Dove Villa is een leuk, kleinschalig guesthouse dat bestaat uit 10 villa’s en een restaurant. Het ligt naast het Tangkoko National Park.