Hotels Avontuur

Jayakarta Suites Komodo Flores

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het perfecte verblijf voor uw bezoek aan de Komodo Eilanden!

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Mekong Eyes Cruise

De Mekong Eyes Cruise is een prachtige cruiseboot in traditionele stijl. Het is een houten rijstschuit van 39 meter lang en ze beschikt over 15 kajuiten.

Batang Ai Longhouse Resort

Gelegen aan de rand van het regenwoud vindt u het Batang Ai Longhouse Resort. Dit luxe hotel valt onder de Hilton-keten en telt 100 luxe ingerichte kamers

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.

Mulu Village Guesthouse

Het Mulu Village Guesthouse is een gezellig guesthouse gelegen in het Mulu National Park. U bevindt zich hier in het hart van de jungle van Borneo.

Bilit Rainforest Lodge

De Bilit Rainforest Lodge is een fraaie ecolodge aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit huisjes die met elkaar verbonden zijn door een vlonderpad.

Sepilok Jungle Resort

Het Sepilok Jungle Resort is een fraaie jungle lodge die op slechts 5 minuten wandelen van het bekende Sepilok Orang-Oetan Rehabilitatie Centrum ligt.

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve