Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Rondreis Avontuur
Vanaf
€795 p.p.

Bali Adventure

Bali Adventure is een spannende en actieve 16-dgs rondreis over het godeneiland Bali, met trekkings, dolfijnenspotten, de mooiste snorkelplekjes en nog veel meer!

Vanaf
€825 p.p.

Paradise on a Budget

De rondreis Paradise on a Budget is een avontuurlijke 14-dgs rondreis met een ideale mix van natuur, cultuur, strand en bijzondere accommodatie!

Vanaf
€915 p.p.

Trekking en Rafting

De 10-dgs rondreis Trekking en Rafting is een actieve en avontuurlijke rondreis met talloze spannende excursies, prachtige wandeltochten en nationale parken!

Vanaf
€1015 p.p.

Java Adventure

De 15-dgs rondreis Java Adventure is een van onze favoriete reizen door Java. Een spannende en avontuurlijke reis boordevol bekende en onbekende highlights!

Vanaf
€1050 p.p.

De ongerepte Kleine Sunda Eilanden

Met de 16-dgs reis De Ongerepte Kleine Sunda Eilanden maakt u kennis met een ongerept deel van Indonesië: Flores en de Komodo Eilanden.

Vanaf
€1215 p.p.

Sri Lanka Adventure

Sri Lanka Adventure, de 15-dgs rondreis met trekkings, rafting, een fietstocht, jeepsafari's, een tocht door het regenwoud en nog veel meer!

Vanaf
€1450 p.p.

Avontuurlijk Vietnam

De 15-dgs reis Avontuurlijk Vietnam is een actieve rondreis door Noord-Vietnam, met mountainbiken in Sapa, kajakken in de verborgen baaien van de Halong Archipel, trekkings en homestays.

Vanaf
€1475 p.p.

Original Sulawesi

De 18-dgs rondreis Original Sulawesi is een avontuurlijke rondreis die u van Makassar in het zuiden tot Manado voert. Een schitterende reis die naast de bekende highlights vooral ook de onbekende plekjes van Sulawesi aandoet.

Vanaf
€1515 p.p.

Original Cambodja

De 16-dgs rondreis Original Cambodja is onze mooiste reis door Cambodja, een aanrader voor de actieve reiziger en iedereen die Cambodja écht wil ontdekken!

Vanaf
€1595 p.p.

Headhunters Trail

'Volg de Headhunters Trail', zeggen we tegen wie het echte Borneo wil leren kennen. In 18 dagen de perfecte mix van natuur en de mooiste eilandjes van Sabah!

Vanaf
€1895 p.p.

Sri Lanka en Malediven met Tieners

De 20-dgs Rondreis Sri Lanka en Malediven met Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis, afgesloten met een bezoek aan de Malediven!

Vanaf
€2695 p.p.

Wildlife Photography Experience

De 20-dgs rondreis Wildlife Photography Experience is een reis die u optimaal laat kennismaken met de gevarieerde en overweldigend mooie natuur van Sri Lanka!