Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Familierondreis Maleisië.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€29 p.p.

Ibis Hotel Melaka

Het Ibis Hotel Melaka is een goed middenklasse hotel dat centraal in de stad Melaka ligt. Het hotel heeft 249 kamers & suites met een moderne inrichting.

Vanaf
€52 p.p.

Swiss Garden Hotel

Het Swiss Garden Hotel is een uitstekend en centraal gelegen viersterren hotel. Dit fraaie hotel telt 310 smaakvol ingerichte kamers en suites.

Vanaf
€55 p.p.

Mutiara Taman Negara Resort

Het Taman Negara regenwoud is het oudste regenwoud ter wereld en hier vindt u het Mutiara Taman Negara Resort, een fraai ecoresort gelegen in de jungle.

Vanaf
€46 p.p.

Strawberry Park Resort

Het Strawberry Park Resort ligt in de koele Cameron Highlands en telt 146 kamers. Het hotel is gebouwd in de fraaie Engels-koloniale stijl.

Vanaf
€44 p.p.

Noordin Mews Heritage Hotel

Het Noordin Mews Heritage Hotel is een schitterend boutique hotel in de traditionele stijl uit de jaren twintig. Het hotel is gebouwd rond een binnenplaats met zwembad en het telt slechts 16 sfeervol ingerichte kamers.

Vanaf
€50 p.p.

Belum Rainforest Resort

Het Belum Rainforest Resort is een eenvoudig ecoresort met 70 kamers en chalets. Het resort ligt in het gelijknamige Belum regenwoud.

Pasir Belanda Resort

Ervaar het leven in een authentieke Maleise Kampung in het Pasir Belanda Resort!

Vanaf
€31 p.p.

Perhentian Island Resort

Het Perhentian Island Resort is een goed middenklasse resort dat vooral een aanrader is voor gezinnen. Omringd door tropisch groen en witte stranden.