Hotels West-Maleisië

Bubu Long Beach Resort

Het Bubu Long Beach Resort is een fraai 4-sterren resort op Pulau Perhentian Kecil. U bevindt zich hier aan een van de mooiste stranden van Maleisië!

Pasir Belanda Resort

Ervaar het leven in een authentieke Maleise Kampung in het Pasir Belanda Resort!

Vanaf
€28 p.p.

Swiss Inn Hotel

Het Swiss Inn Hotel is een 3-sterren hotel met een centrale ligging in Kuala Lumpur. Het Swiss Inn Hotel telt 151 kamers en biedt een prima service.

Vanaf
€28 p.p.

Armenian Street Heritage Hotel

Gelegen in het culturele hart van Georgetown, dat door Unesco is uitgeroepen door werelderfgoed, vindt u het Armenian Street Heritage Hotel.

Vanaf
€28 p.p.

Novotel Melaka

Het Novotel Melaka is een goed en modern middenklasse hotel. Een uitstekende keuze voor een goed verblijf in het centrum van Melaka.

Vanaf
€29 p.p.

D Coconut Lagoon

Het D Coconut Lagoon is een leuk middenklasse hotel op een schitterende locatie aan twee stranden op het eilandje Pulau Lang Tengah.

Vanaf
€29 p.p.

Ibis Hotel Melaka

Het Ibis Hotel Melaka is een goed middenklasse hotel dat centraal in de stad Melaka ligt. Het hotel heeft 249 kamers & suites met een moderne inrichting.

Vanaf
€29 p.p.

Verdant Hill

Het Verdant Hill Hotel is een goed 4-sterren hotel met een centrale ligging in Kuala Lumpur. Een uitstekende keuze voor de start van uw Maleisië rondreis.

Vanaf
€29 p.p.

M Boutique Hotel

Het M Boutique Hotel is een hip designhotel net buiten het centrum van de stad Ipoh. Dit moderne hotel heeft 93 bijzonder ingerichte kamers en suites.