Pasir Belanda Resort

Ervaar het leven in een authentieke Maleise Kampung in het Pasir Belanda Resort! Dit charmante hotelletje is gebouwd in lokale stijl en wordt gerund door een Nederlands echtpaar. Het Pasir Belanda ligt aan de oevers van rivier, net buiten de stad Kota Bahru. U bevindt zich hier in een mooie omgeving die zich bovendien uitstekend leent voor allerlei uitstapjes, wandelingen en fietstochten. Het hotel biedt deze als excursie aan en verzorgt daarnaast ook andere activiteiten zoals een kookworkshop, Batik-weven, vliegers maken, kajakken en meer.

De kamers liggen in diverse chalets. Als gast heeft u de keuze uit de superior chalet, de standaard chalet en de Cikgu Garden chalet. Alle kamers zijn ingericht in lokale stijl met veel hout en voorzien van airco, waterkoker, koffie & thee, eigen badkamer met douche en warmwater.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere een zwembad, gratis WiFi, wasseretteservice, een fraaie tuin, badminton-veld, een terras bij de rivier, fietsverhuur, kajakken, tafeltennis en een boomhut.

 

Locatie: Het Pasir Belanda Resort ligt aan de oevers van rivier, net buiten de stad Kota Bahru in de provincie Kelantan

faciliteiten & diensten

zwembad

airco

wifi

sporten

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels