Bestemmingen West-Maleisië
Belum

Een van de oudste regenwouden ter wereld, ongerept en puur, dat is het Belum National Park. Langzaamaan wordt dit prachtige gebied door reizigers ontdekt.

Cameron Highlands

De Cameron Highlands vormen een prachtige omgeving waarin u de sferen van de Engels-koloniale tijden kunt herleven met stijlvolle hotels, high tea, een rondje golf en wandelingen door de theevelden.

Cherating

Cherating is een geliefde strandbestemming aan de oostkust van het Maleisisch schiereiland. U vindt er fraaie brede stranden, een klein centrum en goede restaurantjes.

Ipoh

Ipoh is de hoofdstad van de provincie Perak en is een gemoedelijk stadje waar nog veel gebouwen uit de koloniale tijd intact zijn gebleven. Ipoh is vooral bekend vanwege zijn vele goede restaurants en eetstalletjes.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de bruisende hoofdstad van Maleisië. Een fraaie stad die qua beleving wat minder hectisch is dan Bangkok en wat minder klinisch dan Singapore. Kortom, één van onze favoriete steden in Zuidoost-Azië!

Lake Kenyir

Lake Kenyir is een fraai meer, omringd door tropisch regenwoud. Geniet in de ochtend van het onvergetelijke uitzicht over het meer en de dan nog in nevelen gehulde heuvels die het meer omringen.

Langkawi

Langkawi is het hoofdeiland van de gelijknamige eilandengroep in het noordwesten van Maleisië. Het is een rustige bestemming met prachtige stranden en daarmee een ideale afsluiting voor uw reis door Maleisië!

Melaka

Melaka is een prachtige, historische havenstad. Door haar strategische ligging is de stad al sinds de 15e eeuw een belangrijke handelsstad. Geniet van het prachtige centrum en de gezellige markt op Jonker Street.

Penang

Het eiland Penang ligt in het noordwesten van Maleisië, in de straat van Melaka. Door de strategische ligging vormt Penang al meer dan 500 jaar een knooppunt in de handel tussen oost en west.

Perhentian Eilanden

De Perhentian Eilanden zijn echte tropische pareltjes die bekend staan om hun schitterende stranden en rijke onderwaterwereld. Een rustige bestemming voor huwelijksreizigers, strand- en onderwaterliefhebbers.

Pulau Pangkor

Pulau Pangkor is een eilandje aan de westkust van Maleisië. Er komen nauwelijks westerse toeristen en u vindt er een gemoedelijke sfeer, ruig regenwoud en fraaie stranden.

Pulau Tioman

Pulau Tioman is een paradijselijk eiland met prachtige stranden en een rijke onderwaterwereld, gelegen aan de zuidoostkust van Maleisië. Het binnenland van Tioman bestaat grotendeels uit ongerept regenwoud.

Taman Negara

Het Taman Negara National Park is een overweldigend mooi gebied met talloze excursiemogelijkheden als jungletrekkings, ’s werelds langste boomtoppentour, boottochten, vissen en nog veel meer! Ontdek Taman Negara nu met Original Asia!

Teluk Ketapang

In Kampung Teluk Ketapang heeft u de unieke gelegenheid het echte leven in dit deel van Maleisië mee te maken. Een bijzondere manier om uw vakantie te verrijken!