Excursies Maleisië
Melaka by Bike

Melaka By Bike is een ideale excursie om het onbekende deel van Melaka te leren kennen. Per mountainbike verkent u de kampungs en plantages van Melaka.

Vanaf
€20 p.p.

Menara Kuala Lumpur

Menara Kuala Lumpur is onmisbaar bij een bezoek aan Kuala Lumpur. Het bestaat uit entreetickets voor de KL Tower en diverse extra's.

Vanaf
€29 p.p.

Kuala Lumpur Citytour

Voor het eerst in Kuala Lumpur? Dan is onze Kuala Lumpur Citytour een must! Het is een excursie waarbij kennis maakt met het oude en nieuwe Kuala Lumpur.

Vanaf
€35 p.p.

Semenggoh Wildlife Center

Vanuit Kuching brengt u een bezoek aan het Semenggoh Wildlife Center waar verweesde of gewonde orang-oetans weer opnieuw worden uitgezet in de vrije natuur.

Vanaf
€39 p.p.

Cameron Nature Discovery

De excursie Cameron Nature Discovery voert u naar de top van Mount Brinchang, de theeplantages en het vlinderpark. Een heerlijke dagje uit!

Vanaf
€45 p.p.

Koloniaal Melaka

De omgeving van Kuala Lumpur bezoeken? Boek de excursie Koloniaal Melaka. Deze dagtour voert u vanuit Kuala Lumpur naar de historische stad Melaka.

Vanaf
€45 p.p.

Langkawi Fietstour

Langkawi is een bekende strandbestemming en maar weinig toeristen weten hoe mooi het binnenland is. Ontdek het hart van Langkawi met onze Langkawi Fietstour!

Vanaf
€45 p.p.

Wandelend Genieten

Het moderne Kuala Lumpur lijkt wel een woud van wolkenkrabbers. Tijdens onze excursie Wandelend Genieten leert u echter het oude Kuala Lumpur kennen!

Vanaf
€55 p.p.

Rainforest Kayaking

Rainforest Kayaking is een bezoek aan het regenwoud zoals het hoort: over de rivieren per kajak! Een spannend avontuur door een van de mooiste gebieden rond Kuching.

Vanaf
€59 p.p.

Rainforest Walk

Vanuit de Cameron Highlands is het mogelijk een pittige trekking te maken, de zogenaamde Rainforest Walk, een schitterende toch door het tropisch regenwoud!

Vanaf
€62 p.p.

Kajakken en Orang-oetans

De excursie Kajakken en Orang-oetans is een aanrader voor natuurliefhebbers! U bezoekt eerst het Semenggoh Wildlife Centers en hierna maakt u een kanotocht door het regenwoud.

Vanaf
€69 p.p.

Santubong Wetland Cruise

De Santubong Wetland Cruise is een boottocht naar het mangrovegebied van de Santubong rivier, op zoek naar dolfijnen, krokodillen, neusapen en vuurvliegjes!

Vanaf
€69 p.p.

Pulau Besar

Pulau Besar, een heerlijk dagje uit waarbij u geniet van verlaten eilandjes, stille stranden en u kunt al snorkelend het rijke onderwaterleven bewonderen!

Vanaf
€75 p.p.

Bako National Park

Het Bako National Park is een prachtig natuurreservaat met mangrovebossen, steile rotsen, stranden en bossen. Ook is dit het thuis van de bekende neusaap!

Vanaf
€75 p.p.

Langkawi Geopark

Het Langkawi Geopark is een natuurgebied dat maar liefst 550 miljoen jaar oud is. Door dit gebied loopt de Kilim-rivier en hier maakt u mooie kajaktocht.

Vanaf
€95 p.p.

Manukan Island

Manukan Island is een prachtige dagexcursie vanuit Kota Kinabalu naar het Tunku Abdul Rahman Marine Park, ideaal voor een dagje tropisch genieten van zon, zee en strand!

Vanaf
€95 p.p.

Biking Brinchang

Biking Brinchang is een spannende mountainbike-tocht door de Cameron Highlands, met zijn groene heuvels een ideaal terrein voor een prachtige fietstocht.