Sarawak en Sabah

Luxe reizen / Natuur

Sarawak en Sabah is een schitterend programma van 14 dagen, speciaal door ons samengesteld voor natuurliefhebbers! U ziet de orang-oetans van Sarawak en Sabak, u gaat in het Bako National Park op zoek naar dolfijnen en neusapen, u maakt een boomtoppentocht in Poring en u geniet aan de mooiste stranden. Tijdens deze reis geen simpele hutjes en eenvoudige lodges maar enkel goede tot luxe hotels.

Uw reis start in Kuching, de hoofdstad van Sarawak. Hiervandaan gaat u naar het Bako National Park en daarna trekt u diep de jungle van Borneo in. U ziet hier de orang-oetans van Semenggoh en u overnacht in een fraai jungle resort in longhouse-stijl. Vervolgens maakt u kennis met de stranden van Sarawak van het Damai schiereiland. Vanuit Kuching gaat de reis verder naar Sabah, waar u de mooiste tropische eilanden van Borneo ziet. U doet de canopywalk, een tocht langs de boomtoppen. U brengt een bezoek aan het Sepilok Orang-oetan Rehabilitation Center en u vaart de Kinbatangan rivier op, verder de jungle in. De reis Sarawak en Sabah eindigt met enkele dagen genieten aan het strand nabij Kota Kinabalu.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • De orang-oetans van Semenggoh en Sepilok
  • Overnachten in fraaie hotels in de jungle
  • Riviersafari op de Santubong-rivier
  • Tropisch genieten op de mooiste eilanden
  • Ontdek de Kinabatangan rivier

Programma

Dag 1 Aankomst in Kuching

Dag 2 Bako National Park

Dag 3 Orang-oetans

Dag 4 Leven in de jungle

Dag 5 Naar het strand

Dag 6 Dolfijnen & vuurvliegjes

Dag 7 Naar KK

Dag 8 Een tropisch paradijs

Dag 9 Mount Kinabalu

Dag 10 De orang-oetans van Sabah

Dag 11 Riviersafari’s

Dag 12 Naar het strand

Dag 13 Relaxen

Dag 14 Vertrek uit KK

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Neusapen en irrawaddy dolfijnen spotten tijdens de Santubong-riviersafari"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk