Malaysia Boutique

Huwelijksreizen / Luxe reizen

Malaysia Boutique is een prachtige en luxe 15-daagse reis die zeer geschikt is als huwelijksreis door Maleisië. U bezoekt de mooiste plekjes van het West-Maleisisch schiereiland, waaronder het bruisende Kuala Lumpur, historisch Melaka, de koloniale sferen van de Cameron Highlands en de stranden van Penang en Pulau Tioman. Daarnaast verblijft u tijdens de reis in de mooiste boutique hotels en villa’s.

Puur genieten tijdens uw huwelijksreis in Maleisië

Wanneer u kiest voor een huwelijksreis naar Maleisië start u met een bezoek aan de historische stad Melaka. Ontdek hier het oude centrum en de beste chicken riceballs van Maleisië! Vervolgens reist u naar de theevelden van de Cameron Highlands, waar u enkele dagen heerlijk geniet in koloniale ambiance. Kies voor een hightea, ga lekker picknicken in de natuur of neem een whiskey bij de open haard na een rondje golf. De route voert u vervolgens verder naar Penang, de parel van de Oriënt. Hier verblijft u twee dagen voordat u doorgaat naar een verrassend hotel in het bruisende Kuala Lumpur. De reis eindigt met de perfecte strandvakantie op het tropische eilandje Pulau Tioman.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in deze huwelijksreis naar Maleisië en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u deze reis bijvoorbeeld combineren met een bezoek aan Borneo? Neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van uw wensen stellen we een offerte op maat op, zodat we uw droomreis waar kunnen maken. U bereikt ons door te bellen naar op +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de highlights van deze reis behoren onder meer:

  • Tropisch genieten op Pulau Tioman
  • De mooiste boutique hotels
  • Koloniale sferen in de Cameron Highlands
  • Het historische Melaka en Georgetown
  • Ontdek het bruisende Kuala Lumpur

Programma

Dag 1 Aankomst in Maleisië

Dag 2 Melaka

Dag 3 Naar de theevelden

Dag 4 De Cameron Highlands

Dag 5 Naar Penang

Dag 6 -7Georgetown

Dag 8 Naar bruisend KL

Dag 9 Kuala Lumpur

Dag 10 Naar het oosten

Dag 11 -13Pulau Tioman

Dag 14 Terug naar KL

Dag 15 Vertrek uit Maleisië

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tropisch genieten op Tioman..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk