Hotels Amed

Vanaf
€25 p.p.

Puri Wirata Resort

Puri Wirata Resort is fraai middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt en over een eigen huisrif beschikt. Ideaal voor duikers en snorkelaars.

Vanaf
€25 p.p.

Kembali Beach Bungalows

Het Kembali Beach Bungalows is een klein, charmant hotelletje in Balinese stijl. Het hotel telt slechts acht fraaie bungalows en ligt direct aan het strand van Amed.

Vanaf
€27 p.p.

Arya Amed Resort

Het Arya Amed Resort is een goed middenklasse resort in typisch Balinese stijl. Het hotel is rustig gelegen en beschikt over superior en deluxe kamers.

Vanaf
€29 p.p.

Amed Lodge

De Amed Lodge by Sudamala is een kleinschalig middenklasse hotel met 7 kamers. Het hotel is gebouwd in moderne stijl met gebruik van natuurlijke materialen.29299

Vanaf
€30 p.p.

Santai Bali Hotel

Het Santai Bali Hotel is een stijlvol beachfront boutique hotel in Amed. Het is een kleinschalig hotel met 6 bungalows en 4 kamers in laagbouw.

Vanaf
€34 p.p.

Anda Amed Resort

Het Anda Amed is een hotelletje met slechts negen kamers. De kamers liggen in villa's tegen een heuvel, waardoor iedere villa uitzicht op zee heeft.

Vanaf
€80 p.p.

Villa Bukit Segara

Villa Bukit Segara is een uitstekend boutique hotel, gelegen aan het strand van Amed in Noordoost-Bali. Ideaal voor een heerlijk verblijf in Amed!

Vanaf
€180 p.p.

Griya Villas en Spa

Het Griya Villas & Spa is een zeer luxe boutique resort in de heuvels van Amed. Het bestaat uit 14 fraaie villa’s, ieder met een eigen ‘infinity-pool’