Anda Amed Resort

Gezinsreizen

Het Anda Amed Resort is een heel kleinschalig hotelletje met slechts negen kamers. De kamers liggen in villa’s tegen een heuvel, waardoor iedere villa een prachtig uitzicht op zee heeft. De villa’s hebben elk één of twee slaapkamers en vooral die laatste zijn natuurlijk ideaal voor gezinnen met kinderen. De villa’s zijn voorzien van  een terras met ligbed en een grote glazen schuifpui waardoor u vanuit uw bed kunt genieten van het uitzicht op zee. Alle kamers zijn daarnaast uitgerust met airco, luxe badkamer, klamboe, kluisje, televisie met DVD-speler, waterkoker, koffie & thee en minibar/koelkast.

Tot de diensten en faciliteiten van het Anda Amed Resort behoren onder meer een fraaie infinity pool met uitzicht op zee, een restaurant met lokale en internationale gerechten, bar, WiFi, massage- en spa-behandelingen, giftshop, wasseretteservice, roomservice en activiteitendesk.

Locatie: Het Anda Amed Resort ligt tegen een heuvel in Amed. Als u de weg oversteekt bent u bij het strand. Door zijn ligging heeft het hotel een aardig aantal trappen, dus het is wat minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 2,5 uur naar het Anda Amed Resort.

 

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels