Amed Lodge

De Amed Lodge by Sudamala is een kleinschalig middenklasse hotel met 7 kamers. Het hotel is gebouwd in moderne stijl met veel gebruik van natuurlijke en lokale materialen. Het meubilair is voornamelijk van hout waarbij men zo veel mogelijk verouderd hout van de typische vissersbootjes heeft gebruikt. De kamers liggen in cottages en die zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er airco, een luxe halfopen badkamer, terras met zitgedeelte, comfortabele bedden, bureautje en plafondventilator.

Tot de faciliteiten van de lodge behoren onder meer een klein restaurantje met lokale, internationale en seafood-specialiteiten, een zwembad, roomservice, wasseretteservice, gratis WiFi en er is een activiteitendesk met diverse uitstapjes in de omgeving, met name om te snorkelen en te duiken. Beide zijn zeer populaire excursies in Amed en omgeving.

 

Locatie: de Amed Lodge by Sudamala ligt direct aan het strand van Amed. Het is een rustige locatie, maar in de omgeving vindt u diverse winkeltjes, warungs en restaurants. Het nabij gelegen Tulamben is bekend vanwege het Liberty Wrak waar men zowel kan duiken als snorkelen. Vanaf het vliegveld in Zuid-Bali duurt de rit naar het hotel ongeveer tweeënhalf tot drie uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels