Kembali Beach Bungalows

Het Kembali Beach Bungalows is een klein, charmant hotelletje aan het strand van Amed. Het hotel telt slechts acht fraaie bungalows waarvan er zes zeezicht hebben. De bungalows zijn ruim en smaakvol ingericht met onder meer een semi-open badkamer met douche, klamboe, airconditioning en plafondventilator. Iedere bungalow heeft een ruime veranda en hiervandaan kunt u ’s avonds van de zonsondergang genieten en als u geluk heeft ziet u zelfs de dolfijnen voorbijkomen.

Het Kembali Beach Bungalows beschikt over een zwembad met kindergedeelte, ligbedden, een eenvoudig restaurant en gratis WiFi in en rond het restaurant.

Vanaf  het hotel heeft u een prachtig uitzicht op zee aan de ene zijde en de machtige Gunung Agung, de hoogste berg van Bali, aan de andere zijde.

Locatie: Het Kembali Beach ligt direct aan het kiezelstrand van Amed. Nabij het hotel liggen diverse prachtige snorkel- en duiklocaties. Ook vindt u in de omgeving enkele restaurants, warungs en een goede duikschool. De rit van het vliegveld naar Amed duurt ongeveer 2,5 uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

bar

airco

wifi

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels