Puri Wirata Resort

Gezinsreizen

Amed is een van de meest ongerepte  stukjes van Bali. Hier vindt u het Puri Wirata Resort, gelegen aan het strand met aan een zijde de oceaan en aan de andere zijde de Agung Vulkaan en omringende bergen. Het resort heeft een prachtig huisrif, ideaal voor snorkelaars en duiklessen. Puri Wirata telt 10 deluxe kamers in laagbouw en 2 bungalows dichtbij zee. Alle kamers en bungalows zijn voorzien van airconditioning, televisie, klamboe, ventilator, badkamer met douche, kluisje en eigen balkon of veranda met zeezicht.

Daarnaast zijn er een vijftal luxe villa’s met ieder drie slaapkamers. Op de begane grond vindt u de master bedroom. Op de bovenverdieping bevinden zich de twee superior villakamers. U kunt de villa in zijn geheel boeken, maar omdat iedere kamer een eigen badkamer, entree en balkon/veranda heeft kunnen de kamers ook los geboekt worden.

Het Puri Wirata Resort heeft als belangrijkste faciliteiten twee zwembaden, een 5 star PADI duikcentrum, een spa, een goed restaurant,  fitnesszaal, tourdesk, WiFi in het restaurant en bij het zwembad.

Locatie: Het Puri Wirata Resort ligt in Amed, direct aan het strand. Voor de duikliefhebbers een ideale locatie omdat onder meer het bekende Liberty Wrak vlakbij ligt. Ook vindt u in deze omgeving bezienswaardigheden als de Agung vulkaan, het waterpaleis en de Besakih Tempel. De rit vanaf het vliegveld naar Amed duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels