Griya Villas en Spa

Huwelijksreizen / Luxe reizen

Het Griya Villas & Spa is een zeer luxe boutique resort gelegen in de heuvels van Amed. Het bestaat uit 14 fraaie villa’s ieder met een eigen ‘infinity-pool’ uitkijkend over de Lipah Baai en zee. Op heldere dagen kunt u zelfs Lombok zien liggen.

Dit vrij nieuwe boutique hotel dat in december 2012 is geopend  bestaat uit villa’s met een, twee of drie slaapkamers. Alle villa’s hebben naast de slaapkamer(s) ook een woongedeelte, terras met ligbedden en keuken. Tot de villafaciliteiten behoren onder meer een grote flatscreen TV met Bose- en Ipod geluidssysteem, WiFi en uiteraard een zeer smaakvol interieur. U kunt het ontbijt, lunch en/of diner in uw villa laten serveren. Een heerlijk luxe hotel, ideaal voor huwelijksreizen en luxe vakanties!

In de villa geniet u in alle luxe, comfort en privacy van het prachtige uitzicht en daarnaast biedt het Griya Villa’s haar gasten een uitstekende service en faciliteiten als twee goede restaurants, cocktailterras, nightlounge bar, een luxe spa, fitnesszaal, kidsclub, roomservice, wasseretteservice, tourdesk, butlerservice en giftshop.

Locatie: Het Griya Villas & Spa ligt in Amed in de Lipah Bay. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 2 uur naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels