Cardamom Tented Camp

Avontuur / Natuur / Originals

Het Cardamom Tented Camp is een fraai tentenkamp in de natuur van de Cardamom Mountains, misschien wel het mooiste natuurgebied van Cambodja! Dit ecokamp bestaat uit 9 luxe tenten aan de rivier in het Botum Sakor National Park. Het kamp wordt gerund door een organisatie die zich inzet voor het behoud en de bescherming van dit bijzondere natuurreservaat. De tenten zijn 32 vierkante meter groot en luxe ingericht. Het is in feite een hotelkamer in een tent, compleet met comfortabele bedden badkamer met douche en warm water, ventilator, zitgedeelte en terras.

Het tentenkamp beschikt over een restaurant, want er is uiteraard verder niets anders in de wijde omgeving. Tot de faciliteiten behoren verder een tourdesk, 24 uur per dag elektriciteit, security en warm water. Ook worden de tenten dagelijks schoongemaakt/opgemaakt door de housekeeping. Kortom, een bijzonder en comfortabel verblijf in de jungle van Cambodja! Ideaal voor natuurliefhebbers, avontuurlijke reizigers en vogelspotters.

 

Locatie: het Cardamom Tented Camp ligt in in de gelijknamige Cardamom Mountains. De locatie is in het Botum Sakor National Park en het kamp kan enkel per boot worden bereikt. Het startpunt voor de boottocht is het Trapeang Rung Resort en hiervandaan vaart u in een uur naar het tentenkamp in de jungle.

faciliteiten & diensten

restaurant

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels