Pavilion D’Orient Hotel

Het Pavilion D’Orient Hotel is een uitstekend 4-sterren hotel, gelegen aan de rand van het stadje Siem Reap. Het is een kleinschalig hotel met 35 kamers in boutique en koloniale stijl. De kamers zijn gelegen in laagbouw rond het zwembad. Naast dit fraaie zwembad beschikt het hotel over een restaurant met lokale en internationale specialiteiten, een luxe spa & wellnesscenter, gratis WiFi, activiteitendesk, terras met ligstoelen, wasseretteservice en roomservice.

De stijlvol ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals airco, fraaie houten vloer, veel authentiek Aziatische details, comfortabele bedden, balkon of veranda, flatscreen televisie en een luxe badkamer.

 

Locatie: Het Pavilion D’Orient Hotel ligt vijftien minuten rijden van het wereldberoemde Angkor tempelcomplex waarvan de Angkor Wat tempel de meest bekende is. Omdat er meerdere dagen nodig zijn om dit indrukwekkende tempelcomplex te bezoeken, vormt het Pavilion D’Orient een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Siem Reap!

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels