Saracen Bay Resort

Het Saracen Bay Resort is een fraai bungalowresort. De bungalows liggen aan het witte strand van Saracen Bay, tegen een achtergrond van een weelderige jungle.  Tot de faciliteiten van dit charmante hotelletje behoren onder andere een restaurant, bar, roomservice, wasseretteservice en de activiteitendesk organiseert diverse excursies waar onder snorkelen en vissen.

Alle bungalows kijken uit op zee en zijn eenvoudig maar stijlvol ingericht en voorzien van een eigen badkamer met westers toilet en douche, plafondventilators en een veranda met zitgedeelte. De bungalows liggen verspreid over een wit strand van maar liefst 3 kilometer lang. Dit is tropisch genieten in de beste Cambodja-stijl!

Locatie: Het Saracen Bay Resort ligt zeer rustig, op het prachtige Koh Rong Sanloem. Vanaf Sihanoukville vaart u in ongeveer 2 uur naar Koh Rong Sanloem. Op het eiland vindt u slechts 1 vissersdorpje met ongeveer 200 inwoners. Er zijn geen wegen, alles gebeurt per boot en het binnenland van Koh Rong Sanloem bestaat uit jungle.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels