Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Oost Java in Stijl

Huwelijksreizen / Luxe reizen

De 8-dgs bouwsteen Oost Java in Stijl een luxe privé-reis die u van Yogyakarta naar Bali voert. Een ideale aanvulling op uw reis door Indonesië en de perfecte keuze voor een huwelijksreis die uit meer bestaat dan alleen maar strand. U ziet alle bekende highlights van Midden- en Oost-Java en u overnacht in de beste boutique hotels. Aan het eind van de reis wordt u naar Bali gebracht.

Uw reis start in het prachtige Yogyakarta. Hier ziet u natuurlijk de Borobudur en de Prambanan tempels. Ontdek waarom deze boeiende stad ook wel het culturele hart van Java wordt genoemd. Vervolgens reist u per trein naar Surabaya. Er wordt gezorgd voor 1e klasse tickets. Vanuit Surabaya gaat de reis zuidwaarts, naar de machtige Bromo vulkaan. Hier ziet u de zon opkomen boven de vulkaan en daarna reist u naar het uiterste oosten waar u de Ijen vulkaan bezoekt. Aan het einde van de reis Oost Java in Stijl brengen de chauffeur en gids u naar uw gewenste bestemming op Bali.

 

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Zonsopkomst bij de Borobudur
  • Trekking naar de Ijen Vulkaan
  • Fraaie boutique hotels
  • Jeeptour bij de Bromo vulkaan
  • De Prambanantempel
  • Per trein naar Surabaya

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De Borobudur

Dag 3 De Prambanan

Dag 4 Yogyakarta

Dag 5 Per trein

Dag 6 De Bromo

Dag 7 De Ijen

Dag 8 Naar Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Oost-Java staat bekend om zijn vele plantages vol koffie, cacao en peper."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk