Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Dag

1

Welkom op Bali

Bij aankomst op Bali staat er vervoer klaar om u naar Ubud te brengen. U herkent de chauffeur aan het bordje met uw naam. De mooie rit naar Ubud duurt ongeveer een uur. Na te zijn ingecheckt bij uw hotel kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Highlight

“Welkom op Bali!”

Dag

2

3

Ontdek Ubud

Deze dagen kunt u vrij besteden. Geniet van de prachtige omgeving en de vriendelijke bevolking. In en rond Ubud is er van alles te doen. Maak bijvoorbeeld een fietstocht of wandeling door de rijstvelden en langs authentieke dorpjes. De beste manier om het echte Bali te leren kennen! Andere aanraders zijn een bezoek aan het olifantenpark of een white water rafting-excursie.

Dag

4

Rijstterrassen & Watervallen

De route naar Munduk is een van de mooiste die u op Bali kunt maken. U reist door de bergen, landelijk Bali en langs plaatsen waar maar weinig toeristen komen. De privé-excursie voert  u eerst naar de Alas Kedaton Tempel in een van de drie apenbossen die Ubud rijk is. Hierna gaat u noordwaarts waarbij u een stop maakt bij de Ulun Danu Tempel. Uw gids zal u hier uitgebreid vertellen over de geschiedenis en het ontstaan van deze indrukwekkende Tempel aan de oevers van het Bratan-meer. Tevens kunt u hier een bezoek brengen aan de lokale markt van Bedugul. De rit gaat dan verder langs het Tamblingan- en Buyan-meer, waar u geniet van de prachtige vergezichten. Bij Munduk maakt u de laatste stop. Hier vindt u enkele van de mooiste rijstvelden van Bali en u maakt een wandeling naar de waterval van Munduk. Aan het einde van de dag komt u aan op uw bestemming.

Highlight

“ de ulun danu tempel, noord-bali”

Dag

5

Tussen de plantages

Deze dag kunt u vrij besteden in de prachtige omgeving van Munduk. Hier vindt u de mooiste rijstterrassen en plantages uit de koloniale tijden. De perfecte locatie voor een actieve dag vol wandelen, fietsen of juist lekker niets doen en genieten van het uitzicht.

Highlight

“In de natuur van Munduk!”

Dag

6

Tempels & Vulkanen

Na het ontbijt staat de gids klaar voor de excursie van vandaag. U verlaat Munduk en u trekt de bergen in. Hier bezoekt u als eerste de Pura Beji Tempel en daarna gaat de rit verder naar Kintamani. Vanaf deze plaats  heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht over de Baturvulkaan en het bijbehorende kratermeer. Er zijn hier diverse restaurantjes waar u kunt genieten van koffie of de lunch met een onvergetelijk uitzicht. U vervolgt de route door het Balinees berglandschap waarin de Gunung Agung de hoogste vulkaan van het eiland is. Op de hellingen van deze vulkaan vindt u de Besakih Tempel. Deze tempel wordt ook wel de  moedertempel genoemd en ze is de meest heilige tempel van het eiland. De tempel is deels te bezichtigen voor niet-Hindoes. De laatste stop van vandaag is het bekende waterpaleis van Tirtagangga. Dit met veel beeldhouwwerk versierde waterpaleis behoorde ooit tot de tuinen van de lokale koning. Tegenwoordig is het openbaar toegankelijk en geniet de plaatselijke bevolking graag van de vele vijvers en zwembaden van Tirtagangga. Aan het einde van dag bereikt u uw bestemming in Noordoost-Bali.

Dag

7

8

Snorkelen

Deze dagen kunt u vrij besteden in Amed. Dit is een rustig plaatsje met donkere stranden en een heel rijk onderwaterleven. Juist het donkere vulkanische zand zorgt voor spectaculaire snorkeltrips doordat de felgekleurde vissen en het koraal extra opvallen tegen de donkere ondergrond. Kortom, een heerlijk dagje snorkelen en zwemmen of gewoon relaxed genieten van het uitzicht op de Bali Zee.

Highlight

“De baai van amed”

Dag

9

Eilandhoppen

Na een vroeg ontbijt is het tijd om uit te checken. Hierna wordt u opgehaald door de chauffeur en naar het strand van Noord-Sanur gebracht. Hiervandaan vertrekt de snelle boot naar het eilandje Nusa Lembongan. De oversteek duurt ongeveer 30-35 minuten. Bij aankomst op Lembongan wordt u per bemo (halfopen vrachtwagentje) naar uw hotel gebracht. Hier checkt u in en daarna is de dag verder vrij te besteden.

Highlight

“Op naar nusa lembongan!”

Dag

10

11

Paradijselijk Lembongan

Deze dagen zijn vrij te besteden op Nusa Lembongan. Nusa Lembongan is een tropisch paradijsje voor de kust van Sanur. Dit kleine eilandje behoort al jaren tot onze favoriete plekjes op Bali! U vindt er prachtige witte stranden, verlaten baaien, een vriendelijke bevolking en de mooiste duik- en snorkellocaties. Ook voor surfers is dit eiland een aanrader. Maak een tocht door de mangrovebossen, bezoek de zeewierfarms of rij per scooter het eiland rond. Nusa Lembongan trekt altijd veel dagjesmensen, maar het is zeker de moeite waard hier een paar dagen te verblijven om het eiland te verkennen.

Dag

12

Terug naar Bali

In de loop van de ochtend wordt u opgehaald bij het hotel en naar het dorpje op Nusa Lembongan gebracht. Hiervandaan vaart u weer terug naar Bali. Bij aankomst op Bali staat er vervoer klaar om u naar uw hotel in Canggu te brengen. Hier checkt u in en daarna is de rest van de dag vrij te besteden.

Highlight

“Zeewierfarms voor de kust van Nusa Lembongan”

Dag

13

In Canggu

Deze dag is vrij te besteden in Canggu. Canggu is een rustige badplaats, net ten noorden van het drukkere Seminyak en Kuta. U vindt er lange stranden en de streek is vooral ook bekend om zijn uitstekende surflocaties. Langs het strand liggen de tempels Pura Batu Bolong en Pura Batu Mejan. Een mooie, rustige strandlocatie, maar toch makkelijk dichtbij de bekende restaurants en centrum van Kuta & Seminyak en bovendien niet al te ver van het vliegveld van Bali. Canggu is de ideale bestemming voor ieder die wil genieten van zon, zee, strand, de surflocaties en prachtige zonsondergangen van Zuid-Bali, maar niet in de drukte van Kuta wil zitten.

Highlight

“de beroemde zonsondergang van zuidwest-bali!”

Dag

14

Vertrek

Deze dag is nog vrij te besteden. De transfer naar het vliegveld is vaak pas in de middag of in de avond. De check-out is om 12.00 en indien nodig kunt u de bagage zolang bij de receptie achterlaten zodat u nog optimaal kunt genieten van deze dag. Indien gewenst kunnen we de kamer(s) ook doorboeken. Uiteraard is ook deze reis naar wens te verlengen of aan te passen aan uw wensen.

Highlight

“onvergetelijk bali!”