Hotels Bali

Wapa Di Ume Sidemen

Het Wapa di Ume Sidemen Resort is een bijzonder boutique pareltje, verborgen tussen de rijstvelden van het prachtige Oost-Bali!

Sun of Granary Resort

Het Sun of Granary Resort vormt een waar 'Escape to Paradise', een luxe resort met villa's in Balinese stijl, gelegen in de Ubud regio. 

Vanaf
€12 p.p.

Bungalo NO7

Bungalo NO7 is een eenvoudig hotel dat direct aan zee én centraal in het dorpje van Nusa Lembongan ligt. Dit familiehotel ligt in een mooie tropische tuin.

Vanaf
€15 p.p.

Adirama Beach Hotel

Het Adirama Beach Hotel is een charmant, kleinschalig hotel. Dit gezellige familiehotel ligt direct aan het strand en is gebouwd rond het zwembad.

Vanaf
€15 p.p.

Kubu Cempaka Hotel

Door de modern-aziatische uitstraling en vriendelijke service is het kleinschalige Kubu Cempaka Hotel de ideale keuze voor uw verblijf in Seminyak.

Vanaf
€16 p.p.

Hotel Ari Putri

Hotel Ari Putri is een goed budget hotel. Dit kleine, gezellige familiehotel ligt op vijf minuten lopen van het strand en telt 38 standaard kamers.

Vanaf
€18 p.p.

Bali Taman Resort

Het Bali Taman Resort & Spa is een gezellig middenklasse hotel gelegen aan het bekende donkere strand van Lovina. Een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.

Vanaf
€19 p.p.

Nicks Hidden Cottages

Nicks Hidden Cottages doet zijn naam eer aan; dit kleinschalige hotelletje ligt verborgen in een zijstraatje van de hoofdweg door het centrum Ubud.

Vanaf
€19 p.p.

Grand Sinar Indah Hotel

Het Grand Sinar Indah Hotel is een kleinschalig hotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het hotel ligt gunstig in het centrum van Legian.