Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Bali

Vanaf
€12 p.p.

Bungalo NO7

Bungalo NO7 is een eenvoudig hotel dat direct aan zee én centraal in het dorpje van Nusa Lembongan ligt. Dit familiehotel ligt in een mooie tropische tuin.

Vanaf
€15 p.p.

Adirama Beach Hotel

Het Adirama Beach Hotel is een charmant, kleinschalig hotel. Dit gezellige familiehotel ligt direct aan het strand en is gebouwd rond het zwembad.

Vanaf
€15 p.p.

Kubu Cempaka Hotel

Door de modern-aziatische uitstraling en vriendelijke service is het kleinschalige Kubu Cempaka Hotel de ideale keuze voor uw verblijf in Seminyak.

Vanaf
€16 p.p.

Hotel Ari Putri

Hotel Ari Putri is een goed budget hotel. Dit kleine, gezellige familiehotel ligt op vijf minuten lopen van het strand en telt 38 standaard kamers.

Vanaf
€18 p.p.

Bali Taman Resort

Het Bali Taman Resort & Spa is een gezellig middenklasse hotel gelegen aan het bekende donkere strand van Lovina. Een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.

Vanaf
€19 p.p.

Nicks Hidden Cottages

Nicks Hidden Cottages doet zijn naam eer aan; dit kleinschalige hotelletje ligt verborgen in een zijstraatje van de hoofdweg door het centrum Ubud.

Vanaf
€19 p.p.

Suka Sari Cottages

Het Suka Sari Cottages is een leuk en kleinschalig middenklasse hotelletje in Pemuteran. Het hotel bestaat uit kamers gelegen in bungalows, verspreid door een tropische tuin met zwembad.

Vanaf
€19 p.p.

Abian Harmony Hotel

Het Abian Harmony Hotel is door zijn modern-Balinese design, vriendelijke service en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding een uitstekende keuze in Sanur.

Vanaf
€19 p.p.

Grand Sinar Indah Hotel

Het Grand Sinar Indah Hotel is een kleinschalig hotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het hotel ligt gunstig in het centrum van Legian.