Excursies Bali
Vanaf
€15 p.p.

Dolfijnentocht

Wanneer u in Lovina verblijft kunt u vroeg in de ochtend de dolfijnentocht maken, een mooie boottocht per Jukung, een traditionele vissersboot.

Vanaf
€45 p.p.

White Water Rafting

Een spectaculaire White Water Rafting tocht over de Telega Waja River door steile kloven, langs watervallen en rijstvelden.

Vanaf
€46 p.p.

Tanah Lot en Ubud

Met de prachtige excursie Tanah Lot en Ubud ziet u enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Bali. Uiteraard geheel privé en met eigen gids.

Vanaf
€52 p.p.

Kintamani en Barong

De excursie Kintamani en Barong is een prachtige tour langs een dansvoorstelling, Kintamani, de houtsnijders en de Tirtah Empul watertempel.

Vanaf
€55 p.p.

Het Oosten van Bali

Het Oosten van Bali biedt een goede mix van cultuur en natuur. U reist naar Oost-Bali, een regio die wordt gedomineerd door de machtige Agung vulkaan.

Vanaf
€58 p.p.

Natuurlijk Bali

Vandaag gaat u op pad en bezoekt u het fraaie platteland van Bali met de excursie 'Natuurlijk Bali'. U ziet de mooiste rijstvelden van Bali.

Vanaf
€58 p.p.

Het Noorden van Bali

Een excursie naar het noorden van Bali met Lovina, Bedugul, de Ulun Danu tempel, de Git Git waterval en de rijstvelden van Pupuan.

Vanaf
€59 p.p.

Uluwatu en Kecak

De excursie Uluwatu en Kecak voert u naar de steile rotsen van Zuid-Bali. Hier vindt u de Uluwatu tempel, een van de mooiste tempels van Bali.

Vanaf
€65 p.p.

Traditioneel Bali

Traditioneel Bali is de ideale excursie om het echte Bali te leren kennen! U bezoekt een boerenfamilie en ziet de dagelijkse bezigheden.

Vanaf
€70 p.p.

Mount Batur Sunrise Trekking

Bij deze 'Mount Batur Sunrise Trekking' is het doel om bij zonsopkomst op de top van Batur vulkaan te staan. Uw beloning is een onvergetelijk uitzicht!

Vanaf
€70 p.p.

Zwemmen met Dolfijnen op Bali

Op Serangan Island in het zuiden van Bali heeft u de unieke kans om te zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf
€85 p.p.

Bali Castaway cruise

De Bali Castaway Cruise is een heerlijk dagje uit per catamaran naar het tropische eiland Nusa Lembongan en de afgelegen Crystal Bay.

Vanaf
€85 p.p.

Mount Lesong Trekking

De Mount Lesong trekking is de ideale excursie sportieve reizigers. De trekking duurt 5 uur en voert u naar een schitterend natuurgebied.