Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Rondreis Bali en Lembongan.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€32 p.p.

Alam Sari Keliki Resort

Het Alam Sari Keliki Resort is een goed middenklasse resort even buiten Ubud. Op deze fraaie locatie voelt u zich pas echt op Bali.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€20 p.p.

Atres Villa

Weg van alle drukte ontdekt u het echte Bali: Het Atres Villa in Munduk is een uitstekend middenklasse hotel omringd door rijstvelden.

Vanaf
€65 p.p.

Sanak Retreat

Het Sanak Retreat is een prachtig gelegen boutique hotel. Geniet in alle rust van het schilderachtige uitzicht op de bergen en de rijstterrassen!

Vanaf
€25 p.p.

Kembali Beach Bungalows

Het Kembali Beach Bungalows is een klein, charmant hotelletje in Balinese stijl. Het hotel telt slechts acht fraaie bungalows en ligt direct aan het strand van Amed.

Vanaf
€35 p.p.

Santai Bali Hotel

Het Santai Bali Hotel is een stijlvol beachfront boutique hotel in Amed. Het is een kleinschalig hotel met 6 bungalows en 4 kamers in laagbouw.

Vanaf
€29 p.p.

Cubang Huts Lembongan

Het Cubang Huts Lembongan is een uitstekend middenklasse hotel in lokale stijl. De gunstige ligging, prima service en fraaie kamers maken het hotel tot een van de favorieten!

Vanaf
€49 p.p.

Acala Resort

Het Acala Resort is een fraai 4-sterren hotel, gelegen aan de rustige zuidkant van Nusa Lembongan. Het resort kijkt uit over Nusa Ceningan en Nusa Penida.

Vanaf
€30 p.p.

Legong Keraton Beach Hotel

Het Legong Keraton Beach Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in Balinese stijl dat direct aan het Berawa strand van Canggu ligt.

Vanaf
€52 p.p.

The Haven Suites Berawa

Hotel The Haven Suites Berawa is een luxe resort in modern-Aziatische stijl. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie aan het begin of einde van uw Bali-rondreis!