Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Ongerept Eilandhoppen.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€22 p.p.

Puri Kelapa Cottage

Het Puri Kelapa Cottage is een leuk middenklasse hotel verscholen in een tropische tuin in Sanur. Dit kleinschalig hotelletje bestaat uit standaard kamers cottages.

Vanaf
€64

Kejora Suites

Kies nu voor het Kejora Suites designhotel! Het trendy design, de gunstige ligging en de uitstekende service maken dit resort tot de ideale keuze in Sanur!

Vanaf
€19 p.p.

Suka Sari Cottages

Het Suka Sari Cottages is een leuk en kleinschalig middenklasse hotelletje in Pemuteran. Het hotel bestaat uit kamers gelegen in bungalows, verspreid door een tropische tuin met zwembad.

Vanaf
€44 p.p.

Amertha Villa Resort

Het luxe Amertha Villa Resort heeft een prachtige locatie aan het kristalheldere water van Pemuteran baai. Het resort telt 15 villa’s met eigen zwembad.

Vanaf
€22 p.p.

Hotel Puri Rai

Hotel Puri Rai is een Balinees middenklasse hotel gelegen aan het strand van Padangbai. De kamers van Hotel Puri Rai liggen in laagbouw rond het zwembad.

Vanaf
€55 p.p.

Bloo Lagoon Eco Village

Het Bloo Lagoon Eco Village is een fraai resort, gelegen op een klif en uitkijkend over de Blue Lagoon, een van de mooiste stranden van Bali!

Vanaf
€22 p.p.

Ring Sameton Resort

Het Ring Sameton Resort is een rustig gelegen hotelletje aan de noordzijde van Nusa Penida. Ontdek het ongerepte Nusa Penida vanuit dit hotel in lokale stijl.

Vanaf
€40 p.p.

Semabu Hills

Het Semabu Hills Nusa Penida is een fraai 4-sterren hotel, gelegen in de heuvels van Nusa Penida en uitkijkend over Bali en de Indische Oceaan.

Vanaf
€29 p.p.

Cubang Huts Lembongan

Het Cubang Huts Lembongan is een uitstekend middenklasse hotel in lokale stijl. De gunstige ligging, prima service en fraaie kamers maken het hotel tot een van de favorieten!

Vanaf
€49 p.p.

Acala Resort

Het Acala Resort is een fraai 4-sterren hotel, gelegen aan de rustige zuidkant van Nusa Lembongan. Het resort kijkt uit over Nusa Ceningan en Nusa Penida.

Vanaf
€30 p.p.

Legong Keraton Beach Hotel

Het Legong Keraton Beach Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in Balinese stijl dat direct aan het Berawa strand van Canggu ligt.

Vanaf
€52 p.p.

The Haven Suites Berawa

Hotel The Haven Suites Berawa is een luxe resort in modern-Aziatische stijl. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie aan het begin of einde van uw Bali-rondreis!