Semabu Hills

Het Semabu Hills Nusa Penida is een fraai gelegen 4-sterren hotel. Het hotel ligt in de heuvels van Nusa Penida en kijkt uit over Bali en de Indische Oceaan. Alle ruime suites hebben zeezicht en als gast kunt u kiezen tussen kamers met kingsize bed of twee gescheiden bedden. De suites beschikken over airco, comfortabele bedden, zitgedeelte met flatscreen televisie, telefoon, gratis WiFi, waterkoker, koffie & thee, sofa, kluisje en een luxe badkamer.

Tot de faciliteiten van het resort behoren onder andere een zwembad met uitzicht, een restaurant met lokale specialiteiten, roomservice, wasseretteservice, gratis WiFi en een activiteitendesk. Voor een heerlijk verblijf en het echte eiland-leven kiest u voor het Semabu Hills Hotel.

 

Locatie: Het resort ligt in de heuvels van Nusa Penida. Geniet van de prachtige vergezichten en zonsondergangen. Vanuit het resort kunt u naar de diverse stranden van Nusa Penida, u kunt snorkelen, duiken of per scooter het eiland verkennen. De oversteek van Bali naar Nusa Penida duurt een dik half uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels