Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€35 p.p.

Suriya Resort

Het Suriya Resort is een fraai middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Waikkal, net boven de bekende badplaats Negombo.

Vanaf
€45 p.p.

Big Game Camp

Big Game Camp is een organisatie die safari's vanuit tentenkampen organiseert. Een prachtige wildlife ervaring, midden in de natuur van Sri Lanka!

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Hotel Kassapa Lions Rock is vernoemd naar koning Kassapa die het beroemde rotspaleis van Sigiriya liet bouwen. Het telt 31 ruime chalets in een mooie tuin.

Vanaf
€45 p.p.

Senani Hotel

Het Senani Hotel is een klein hotel, gelegen in de heuvels van Kandy. Het Senani Hotel telt 34 kamers uitzicht op de stad of de groene heuvels.

Vanaf
€32 p.p.

Avian Breeze Hotel

Het Avian Breeze Hotel is een eenvoudig maar charmant hotelletje. Het leuke van dit hotel is dat het meer doet denken aan een privévilla dan aan een hotel.

Vanaf
€40 p.p.

Hibiscus Garden Resort

Het Hibiscus Garden Resort is een goed middenklasse hotel met een gunstige ligging. Ver weg van het massatoerisme verblijft u hier midden in de natuur.

Vanaf
€48 p.p.

Lady Hill Hotel

Gelegen op de top van de hoogste heuvel van Galle ligt het Lady Hill Hotel. Dit charmante, hotelletje biedt haar gasten een prachtig uitzicht op de stad.

Vanaf
€40 p.p.

Mirage Colombo

Het Mirage Colombo is een nieuw viersterren hotel met stijlvol ingerichte kamers, vriendelijke service en uitgebreide faciliteiten. Niet voor niets vinden het Mirage Colombo een aangename aanvulling op ons aanbod in Colombo.

Vanaf
€145 p.p.

Adaaran Club Rannalhi

Het Adaaran Club Rannalhi Resort is een luxe 4-sterren, gelegen in het puntje van Zuid-Male Atol. Het is een middelgroot resort met 125 kamers en waterbungalows.