Hotels Malediven

Olhuveli Beach Resort

Het Olhuveli Beach Resort is een schitterend 4-sterren resort, gelegen op haar eigen eiland met een weelderige begroeiing, hagelwitte stranden en een rijke onderwaterwereld. Kortom, al het goede van de Malediven!

Barefoot Maldives

Het Barefoot Maldives is een fraai 4-sterren ecoresort, gelegen op het eiland Hanimaadhoo. Het resort krijgt uitstekende recensies en is bovenal gewoon een goed hotel zonder overbodige poespas.

Centara Ras Fushi Resort

Het Centara Ras Fushi Resort & Spa is een luxe 4-sterren resort en een van de beste keuzes voor een heerlijke vakantie op de Malediven!

Vanaf
€70 p.p.

Sun Island Resort

Het Sun Island Resort is een fraai luxe resort gelegen op het eiland Nalaguraidhoo. Het resort bestaat 426 beach bungalows en waterbungalows.

Vanaf
€89 p.p.

Fun Island Resort

Het Fun Island Resort is een prima middenklasse hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het resort telt 8 deluxe kamers en 67 beachfront kamers.

Vanaf
€89 p.p.

Equator Village

Het Equator Village Resort is een bijzonder resort. In tegenstelling tot de meeste vakantieresorts ligt dit hotel in een rustig hoek van een groot eiland.

Vanaf
€95 p.p.

Kurumba Resort

Het Kurumba Resort is een prima middenklasse hotel, gelegen op een prachtig eiland. Het hotel heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf
€130 p.p.

Holiday Inn Resort Kandooma

Het Holiday Inn Resort Kandooma is een schitterend resort met fraaie beach/garden villa's, beachhouses, familievilla’s en luxe overwater villa’s.

Vanaf
€130 p.p.

Ranveli Village Resort

Het Ranveli Village Resort is uitstekend resort, gelegen in de Zuid-Ari atol. Met 56 kamers is het een klein hotel en u zult zich hier gauw thuis voelen.