Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Malediven

Centara Ras Fushi Resort

Het Centara Ras Fushi Resort & Spa is een luxe 4-sterren resort en een van de beste keuzes voor een heerlijke vakantie op de Malediven!

Olhuveli Beach Resort

Het Olhuveli Beach Resort is een schitterend 4-sterren resort, gelegen op haar eigen eiland met een weelderige begroeiing, hagelwitte stranden en een rijke onderwaterwereld. Kortom, al het goede van de Malediven!

Barefoot Maldives

Het Barefoot Maldives is een fraai 4-sterren ecoresort, gelegen op het eiland Hanimaadhoo. Het resort krijgt uitstekende recensies en is bovenal gewoon een goed hotel zonder overbodige poespas.

Embudu Village

Het Embudu Village is een resort op een eigen eilandje met prachtige witte stranden waar de Malediven zo bekend om staan!

Meeru Island Resort

Het Meeru Island Resort is een schitterend 4+ sterren resort, gelegen op de witte stranden van het Dhiffushee Island.

Vanaf
€70 p.p.

Sun Island Resort

Het Sun Island Resort is een fraai luxe resort gelegen op het eiland Nalaguraidhoo. Het resort bestaat 426 beach bungalows en waterbungalows.

Vanaf
€89 p.p.

Equator Village

Het Equator Village Resort is een bijzonder resort. In tegenstelling tot de meeste vakantieresorts ligt dit hotel in een rustig hoek van een groot eiland.

Vanaf
€89 p.p.

Fun Island Resort

Het Fun Island Resort is een prima middenklasse hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het resort telt 8 deluxe kamers en 67 beachfront kamers.

Vanaf
€95 p.p.

Kurumba Resort

Het Kurumba Resort is een prima middenklasse hotel, gelegen op een prachtig eiland. Het hotel heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.