Rondreis Malediven

Hieronder vindt u een aantal rondreizen Malediven. Het zijn rondreizen die de Malediven combineren met het nabijgelegen Sri Lanka. Samen vormen ze de ideale combinatie van natuur en cultuur in Sri Lanka en de Malediven als de ultieme strandvakantie!


 

Over Sri Lanka en de Malediven

 

Een rondreis Sri Lanka en de Malediven is een veel gevraagde combinatie. Sri Lanka is een schitterende bestemming met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. De Malediven staan garant voor de ultieme strandvakantie. Dit maakt een rondreis Sri Lanka en de Malediven geschikt voor jong en oud en voor zowel een rondreis Sri Lanka en de Malediven met kinderen als een huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven.

 

In Sri Lanka kunt u kiezen voor een actieve en avontuurlijke rondreis met jeepsafari’s door de nationale parken, rafting, trekkings en fietstochten. Maar ook als u een culturele rondreis Sri Lanka en de Malediven zoekt zijn er tal van mogelijkheden, zoals de eeuwenoude hoofdsteden van Ceylon Polonnaruwa en Anuradhapura, de grottempels van Dambulla en het V.O.C.-fort van Galle. Natuurlijk is ook een combinatie goed mogelijk en wat u ook kiest, een rondreis Sri Lanka en de Malediven bij Original Asia is altijd in uw eigen tempo en perfect afgestemd op uw wensen!

 

Waarom een rondreis Sri Lanka en de Malediven?

 

Voor veel mensen staat een tripje naar de Malediven hoog op de bucketlist, maar om nou alleen maar naar de Malediven te gaan, is wel weer erg veel strandvakantie. Daarom biedt een rondreis naar Sri Lanka de ideale mogelijkheid om deze twee geweldige bestemmingen te combineren! Actief op pad in Sri Lanka met een privéchauffeur rondreizen en dan uw rondreis Sri Lanka afsluiten met de ideale strandvakantie op de Malediven!

 

Een rondreis Sri Lanka en de Malediven boeken en samenstellen gebeurt bij Original Asia altijd in overleg. Samen met onze reisadviseurs creëert u uw ideale privé rondreis Sri Lanka en de Malediven. Uw reis in uw eigen tempo, met naar keuze de mooiste tempels, de ongerepte oostkust, fietsen en klimmen of juist heerlijk relaxen in de mooiste boutique hotels, met de trein door de bergen en langs theevelden, overnachten in een safarikamp of in de villa van de V.O.C. gouverneur uit de 17e eeuw. Waar u ook voor kiest, met Original Asia kiest u voor de perfecte individuele rondreis Sri Lanka en de Malediven!