Huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven

Huwelijksreizen

Een huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven is dé perfecte combinatie van heerlijk relaxen en de mooiste plekken ontdekken. Laat jullie onderdompelen in de cultuur, ontdek samen het eiland en geniet ultiem van jullie honeymoon op de mooiste stranden en eilanden van de Malediven! Wij bieden precies de droomreis aan die jullie voor ogen hebben.

Hoe ziet een huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven eruit?

Jullie huwelijksreis en avontuur start in Sri Lanka, dat ook wel bekend staat als de parel van de Indische Oceaan. Hier kunnen jullie de eerste dag genieten van het strand en even heerlijk bijkomen van de vliegreis en de eventuele drukte van het bruiloftsfeest. Vervolgens verkennen jullie de natuur en cultuur van de zogenaamde ‘Culturele Driehoek’. Jullie gaan op jeepsafari door Yala National Park, beklimmen de befaamde Lions Rock en maken een fietstocht door historisch Polonnaruwa. Daarna gaat de route van de huwelijksreis verder het binnenland van Sri Lanka in, naar de stad Kandy en de theevelden van Nuwara Eliya en Ella. Via het zuiden van Sri Lanka gaat de huwelijksreis terug naar Negombo, om vanuit hier naar de Malediven te vliegen. Op de Malediven sluiten jullie de honeymoon van jullie dromen in stijl af!

Laat een huwelijksreis op maat samenstellen

Original Asia biedt reizen aan die volledig op maat samengesteld worden. De bovenstaande honeymoon naar Sri Lanka en de Malediven is een voorbeeldreis om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Willen jullie het net wat anders? Dan is dat geen enkel probleem. Zo kunnen jullie de reis verlengen, inkorten, luxe hotels toevoegen, extra excursies plannen en ga zo maar door. Wij maken het allemaal mogelijk! Samen met Original Asia komen jullie zo tot een unieke huwelijksreis naar Sri Lanka en de Malediven. Bespreek al jullie wensen en plannen met ons en wij sturen jullie een geheel vrijblijvende offerte op maat. Hebben jullie nog vragen over een honeymoon naar Sri Lanka en de Malediven? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

  • De koningssteden van de culturele driehoek
  • Safarikamp in Wilpattu National Park
  • Het Lions Rock Paleis van Sigiriya
  • De treinreis langs bergen en theevelden
  • De heilige Temple of the Tooth
  • Het V.O.C.-fort van Galle
  • Jeepsafari door het Yala National Park
  • Tropisch genieten op de Malediven

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Op Safari

Dag 3 Het fort in de hemel

Dag 4 Fietsen

Dag 5 Grottempels & Specerijen

Dag 6 Kandy

Dag 7 De theevelden

Dag 8 Nuwara Eliya

Dag 9 Per trein

Dag 10 Yala National Park

Dag 11 Naar de zuidkust

Dag 12 Galle & Colombo

Dag 13 Naar de Malediven

Dag 14 -15Tropisch genieten

Dag 16 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Per trein door de bergen van Sri Lanka!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk