Huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven

Huwelijksreizen

Een huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven, dat betekent de perfecte mix van veel zien & doen, je onderdompelen in een andere cultuur, samen ontdekken & genieten en natuurlijk ultiem relaxen op de mooiste stranden en eilanden van de Malediven!

 

Jullie avontuur start in Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan. Na een dagje aan het strand bijkomen van de vlucht en wellicht ook van een druk bruiloftsfeest gaat de reis goed van start. Je start met het verkennen van de natuur en cultuur van de zogenaamde ‘Culturele Driehoek’. Hier gaan jullie op jeepsafari door Wilpattu National Park, je beklimt de befaamde Lions Rock en je maakt een fietstocht door historisch Polonnaruwa. Daarna gaat de verder het binnenland in, naar de stad Kandy en de theevelden van Nuwara Eliya & Ella. Via het zuiden van Sri Lanka gaat de reis vervolgens terug naar Negombo, om dan door te vliegen naar de Malediven. Op deze paradijselijke eilanden sluit je de huwelijksreis in stijl af!

 

Zoals bij al onze reizen is deze huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven een privérondreis die geheel naar wens kan worden aangepast. Verlengen, inkorten, luxere hotels, extra excursies, etc. Alles is mogelijk. Deze reis is gebaseerd op charmante, kleinschalige hotelletjes op mooie locaties. Op Sri Lanka een goed middenklasse niveau en op de Malediven wat luxer. Mocht je dit net wat anders willen, dan passen we dit graag verder naar jullie wens aan.

Samen met Original Asia kom je ze tot jullie eigen unieke huwelijksreis Sri Lanka en de Malediven!

bekijk kaart

In 't kort

  • De koningssteden van de culturele driehoek
  • Safarikamp in Wilpattu National Park
  • Het Lions Rock Paleis van Sigiriya
  • De treinreis langs bergen en theevelden
  • De heilige Temple of the Tooth
  • Het V.O.C.-fort van Galle
  • Jeepsafari door het Yala National Park
  • Tropisch genieten op de Malediven

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Op Safari

Dag 3 Het fort in de hemel

Dag 4 Fietsen

Dag 5 Grottempels & Specerijen

Dag 6 Kandy

Dag 7 De theevelden

Dag 8 Nuwara Eliya

Dag 9 Per trein

Dag 10 Yala National Park

Dag 11 Naar de zuidkust

Dag 12 Galle & Colombo

Dag 13 Naar de Malediven

Dag 14 -15Tropisch genieten

Dag 16 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Per trein door de bergen van Sri Lanka!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk