Villa Hundira

Gezinsreizen

Villa Hundira is een kleine gezellige villa met een fraaie tropische tuin. Dit boutique hotel ligt aan de lagune van Negombo en biedt een comfortabel verblijf. Vanwege de vriendelijke service, gunstige locatie en fraaie kamers krijgt de villa uitstekende recensies. De kamers kijken uit op de tuin of op de lagune. Als gast heeft u hier de keuze uit standaard of deluxe kamers en er zijn diverse suites, waarvan sommige geschikt zijn als familiekamer. Alle kamers zijn uitgerust met airco, waterkoker, koffie & thee, flatscreen televisie, kluisje, minibar/koelkast, gratis WiFi en een eigen badkamer.

Tot de faciliteiten van de villa behoren onder meer een zwembad, een goed restaurant, bar, gratis WiFi, een spa & wellnesscenter, een speeltuintje, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk met diverse uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: Villa Hundira ligt aan lange landstrip die de lagune van Negombo van de zee scheidt. Het hotel kijkt op de lagune en vanuit het hotel wandelt u in een paar minuten naar het strand. Het hotel bevindt zich hiermee een eind buiten het meer toeristische centrum.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels