Gamodh Citadel Resort

Gezinsreizen

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura. Door de gunstige en rustige ligging is het een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan deze historische koningsstad, die ooit de eerste hoofdstad van Sri Lanka was. De kamers van het hotel liggen in laagbouw en kijken uit op het zwembad en/of de tuin. De kamers zijn erg ruim en beschikken over airco, comfortabele bedden, flatscreen televisie, telefoon, kluisje, waterkoker, koffie & thee en een eigen badkamer.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een zwembad, een goed restaurant met lokale, westerse en ook Chinese keuken, terras met ligstoelen, gratis WiFi, wasseretteservice, activiteitendesk en fietsverhuur.

 

Locatie: Het Gamodh Citadel Resort ligt aan de rand van de stad Anuradhapura. Het moderne deel is niet heel interessant, maar het historische park met de eeuwenoude ruïnes, stoepa’s en tempels is zeer de moeite waard. Niet voor niets is Anuradhapura uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Daarnaast vindt u in de omgeving van de stad het Wilpattu National Park.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels