Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Lombok

Aruna Senggigi Resort

Het Aruna Senggigi Resort is een goed middenklasse hotel vlakbij het strand van Senggigi.

Vanaf
€10 p.p.

Tiara Homestay

De Tiara Homestay is een gezellige homestay dat een echt familiegevoel uitstraalt. Het telt 3 kamers en ligt op een paar minuten wandelen van het strand.

Vanaf
€14 p.p.

Pondok Senaru Guesthouse

Het kleine Pondok Senaru Guesthouse ligt in de prachtige natuur van Senaru. Het guesthouse telt 14 kamers en is bekend vanwege de Rinjani vulkaan trekking.

Vanaf
€17 p.p.

Green Orry Guesthouse

Het Green Orry Guesthouse is eenvoudig maar charmant en ligt in Tetebatu. Het guesthouse bestaat uit groene bungalows waaraan het hotel zijn naam dankt.

Vanaf
€19 p.p.

Gili Nanggu Cottages

Gili Nanggu is een tropisch eilandje. Buiten wat dagjesmensen komen hier nauwelijks toeristen. Hier vindt u het de hutjes van het Gili Nanggu Cottages.

Vanaf
€22 p.p.

Resort The Rinjani

Resort The Rinjani is een leuk kleinschalig middenklasse hotel met bungalows in lokale stijl. Het hotel telt 12 bungalows met ruime, smaakvol ingerichte kamers.

Vanaf
€23 p.p.

Oceans 5 Dive Resort

Het Oceans 5 Dive Resort ligt op Gili Air en is een prima middenklasse hotel met bungalows in Sasak-stijl. Tevens beschikt het hotel over een goede duikschool en een fraai huisrif.

Vanaf
€24 p.p.

Villa Karang

Het Villa Karang is een leuk middenklasse hotel op Gili Air. Het hotel ligt aan de zuidkant van het eiland en beschikt over 46 kamers.

Vanaf
€24 p.p.

Puri Saron Senggigi Hotel

Het Puri Saron Senggigi Hotel is goed middenklasse hotel met 48 kamers en een ideale combinatie van traditionele gastvrijheid en moderne accommodatie.