Hotels Lombok

Vanaf
€10 p.p.

Tiara Homestay

De Tiara Homestay is een gezellige homestay dat een echt familiegevoel uitstraalt. Het telt 3 kamers en ligt op een paar minuten wandelen van het strand.

Vanaf
€14 p.p.

Pondok Senaru Guesthouse

Het kleine Pondok Senaru Guesthouse ligt in de prachtige natuur van Senaru. Het guesthouse telt 14 kamers en is bekend vanwege de Rinjani vulkaan trekking.

Vanaf
€17 p.p.

Green Orry Guesthouse

Het Green Orry Guesthouse is eenvoudig maar charmant en ligt in Tetebatu. Het guesthouse bestaat uit groene bungalows waaraan het hotel zijn naam dankt.

Vanaf
€19 p.p.

Gili Nanggu Cottages

Gili Nanggu is een tropisch eilandje. Buiten wat dagjesmensen komen hier nauwelijks toeristen. Hier vindt u het de hutjes van het Gili Nanggu Cottages.

Vanaf
€22 p.p.

Resort The Rinjani

Resort The Rinjani is een leuk kleinschalig middenklasse hotel met bungalows in lokale stijl. Het hotel telt 12 bungalows met ruime, smaakvol ingerichte kamers.

Vanaf
€23 p.p.

Oceans 5 Dive Resort

Het Oceans 5 Dive Resort ligt op Gili Air en is een prima middenklasse hotel met bungalows in Sasak-stijl. Tevens beschikt het hotel over een goede duikschool en een fraai huisrif.

Vanaf
€24 p.p.

Villa Karang

Het Villa Karang is een leuk middenklasse hotel op Gili Air. Het hotel ligt aan de zuidkant van het eiland en beschikt over 46 kamers.

Vanaf
€24 p.p.

Puri Saron Senggigi Hotel

Het Puri Saron Senggigi Hotel is goed middenklasse hotel met 48 kamers en een ideale combinatie van traditionele gastvrijheid en moderne accommodatie.

Vanaf
€25 p.p.

Manta Dive Gili Air

Gelegen op het Gili Air, het kleinere zusje van Gili Trawangan, vindt u het Manta Dive Gili Air. Het is een uitstekende hotel met traditionele bungalows.