Green Orry Guesthouse

Avontuur / Natuur

Het Green Orry Guesthouse is een eenvoudig maar charmant middenklasse hotel gelegen in het  prachtige Tetebatu. Het guesthouse heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en bestaat uit groene bungalows waaraan het hotel zijn naam dankt. Het Green Orry Guesthouse vormt een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van dit minder bekende deel van Lombok.

Het guesthouse telt 23 kamers. De kamers zijn functioneel ingericht met een goed bed, veranda met zitje en een badkamer met toilet en douche.

Tot de faciliteiten die het Green Orry Guesthouse haar gasten biedt behoren onder meer een restaurant met voornamelijk lokale gerechten, roomservice, wasseretteservice, een winkeltje, fiets- & brommerverhuur en een tourdesk.

Locatie: Het guesthouse ligt in Tetebatu. De omgeving hier heeft door de hoogte van 400m boven zeeniveau een prettig klimaat. Rond Tetebatu kunt u genieten van de prachtige natuur, de bergen, watervallen, plantages en rijstvelden. Er zijn dan ook diverse fraaie wandelroutes in dit gebied.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wellness

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels