Gili Nanggu Cottages

Avontuur

Het vinden van de ideale vakantiebestemming kan lastig zijn. Maar de reiziger die een prachtig, ongerept & rustig gelegen tropisch eiland zoekt, heeft bij deze zijn topbestemming gevonden! Gili Nanggu is een fraai tropisch eiland in het zuidwesten van Lombok. Buiten wat dagjesmensen komen hier nauwelijks toeristen. Het Gili Nanggu Cottages telt twintig bungalows voorzien van veranda, eigen badkamer met douche, minibar en televisie. De standaard en seaview cottages beschikken over een fan. Wij raden de bungalows aan want die zijn voorzien van een airco en dat is toch wel lekker op een tropisch eilandje als Gili Nanggu.

Het is een eenvoudig hotel direct aan het strand en het beschikt over een restaurant, bar,  souvenirshop, beachvolleybal, massageservice en u kunt er kajakken, fietsen, jukungs (traditionele bootjes) en snorkelmateriaal huren.

Locatie: Het Gili Nanggu Cottages ligt op het gelijknamige eilandje Gili Nanggu in het zuidwesten van Lombok. Vanaf het vliegveld van Lombok rijdt en vaart u er in ongeveer een uur heen.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wellness

sporten

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels