Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Compleet Cambodja.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€26 p.p.

Ohana Hotel

Het Ohana Hotel is een stijlvol middenklasse hotel in het hart van Phnom Penh. Het Ohana Hotel telt 70 kamers, ingericht met traditionele khmer details.

Vanaf
€29 p.p.

Hotel The 252

Hotel The 252 is een stijlvol en centraal gelegen boutique hotel. Het is een kleinschalig hotelletje met slechts 19 smaakvol ingerichte kamers en suites.

Vanaf
€16 p.p.

Stung Sangke Hotel

Het Stung Sangke Hotel is een prima middenklasse hotel in Battambang. Met 130 kamers en suites in diverse types, is het een vrij groot hotel.

Vanaf
€34 p.p.

Bambu Hotel Battambang

Het Bambu Hotel Battambang is een boutique hotel dat in 2010 werd geopend. Het telt 16 kamers, in een combinatie van koloniale en de lokale khmer stijl.

Vanaf
€24 p.p.

La Niche D’Angkor

Hotel La Niche D'Angkor is een goed middenklasse hotel in boutique stijl. Dit gezellige familiehotel is centraal gelegen en telt 36 kamers in lokale stijl.

Vanaf
€27 p.p.

Siddharta Boutique Hotel

Gelegen in een fraaie groene omgeving tussen Siem Reap en Angkor Wat vindt u het prachtige Siddharta Boutique Hotel. Het is een koloniaal, luxe hotel.

Vanaf
€30 p.p.

Rajabori Villas Resort

Het Rajabori Villas Resort is een kleinschalig hotel met 10 villa’s in lokale stijl. Het resort ligt op het eilandje Koh Trong vlakbij de stad Kratie.

Vanaf
€14 p.p.

Mondulkiri Hotel

Het Mondulkiri Hotel is een goed middenklasse hotel met 65 kamers in diverse types. Het hotel biedt de keuze uit deluxe kamers, suites en bungalows.

Vanaf
€35 p.p.

Mayura Hill Resort

Het Mayura Hill Resort is een fraaie, kleinschalig boutique resort. Gelegen in Mondulkiri is het een ecoresort met slechts 10 kamers in bungalowstijl.

Vanaf
€15 p.p.

Kep Lodge

Kep is een plaats buiten de gebaande toeristische paden en vindt u hier vooral rust en natuurschoon. Op deze mooie locatie vindt u de Kep Lodge.

Vanaf
€29 p.p.

Raingsey Bungalow

Het Raingsey Bungalow is een prachtig boutique hotelletje, gelegen op een heuvel, net buiten Kep. Het hotel bestaat uit 6 bungalows en 3 king kamers.

Vanaf
€14 p.p.

Orchidee Guesthouse

Het Orchidee Guesthouse is een charmant hotelletje, gebouwd in Frans-koloniale stijl. Het hotel telt 73 comfortabele kamers gelegen in vier gebouwen.

Vanaf
€26 p.p.

Pagoda Rocks Boutique Resort

Het Pagoda Rocks Boutique Resort ligt op een heuvel aan zee. Dit fraaie, kleinschalige hotel telt slechts 14 kamers met zeezicht in bungalowstijl.